Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

rozmýšľam, že si aj ja zoberiem foťák a poprosím ich ráno pri prevaze aby ma odfotili. keďže ich potom týždeň nebudem vidieť aspoň takto na fotke si ich budem pozerať :-)
Lucy1990
sú riadne a moooooc pekné a každým týždňom budú len krajšie a krajšie. doteraz som nestresovala, ale už ma to asi chytá :-)neviem sa dočkať prvého pohľadu na nové prsíčka :-))
tina33
krásne prirodzené. tuším aj ty máš strie, že? lebo mňa to tiež čaká, spravili sa mi počas tehu, vyzerá to ako slniečko okolo dvorcov :-) a mám ich stále

zajacik_006

lucy009
meniť budeme asi každá.Teraz som len 15mesiacov po opke a zatiaľ neplánujem,ale človek nikdy nevie. Možno mi raz prepne a pôjdem do väčších a možno už budú na celý život.

smalfot

Elissa, včera si písala, že chceš vidieť foto báb od Dr.Tršku. Ideš k nemu? Ja idem v apríli.Tiež by som chcela vidieť nejaké foto - musím napísať Zajacikovi na prístup do galerky. Foto čo mi ukazoval na konzultácii vyzerali super, ale rada by som videla "naživo" baby čo boli u neho.

lucy009

Lucy1990,Xantipa
som teraz dlhsie necitala.. tak uz to mate aj vy za sebou, boze ako to utieklo..supeeeeer gratulujem vam kocky vitajte medzi nami ;)))
Lucy krasne ich mas a po par tyzdnoch budu este krajsie ;)) zelam skore zotavenie.

Lucy1990

jazz

Dakujem :-) no boliet to najprv po operacii skoro nebolelo, este som si hovorila, ze to co je, ze som cakala ze to bude viac. Som aj pekne vstavala aj chodila, ale potom navecer ma to zacalo tak boliet, ze som sa ani nevedela postavit :-( to bolo asi najhorsie a potom rano som vracala, lebo sestricka mi dala tabletku na prazdny zaludok. Aj medzi prevazom ako ma fotil som vracala. Ale uz je lepsie.

xantipa163

No tak som zvedava na foto :-)

xantipa163

lucy1990
ja idem na kontrolu v nedelu okolo 10.00.
Videla som ich, som spokojna, len jeden je trochu viac opuchnuty, doktor hovoril, ze pri tej zlaze mohli zostat este nejake pozostatky z tej kapsy co bola pod zlazou, ale to vraj postupne zmizne.

Zajacik, no u mna to bude ine, lebo je rozdiel, ked sa implantaty rovno menia a ked sa vyberu, su splasknute nejaky cas a potom sa zas zvacsuju.
Mne doktor vravel, ze som si mohla dat vacsie, by to mozno este viac vyplnilo, ale ja som spokojna aj s tymto, fakt, predtym s tymi 150ml implantatmi som mala obvod prs cca 90cm, teraz mam 96cm.
Ani moje deti si nic nevsimli, len ma hladkaju, ze maminka sa udrela. :-)

Lucy1990

Na mobile mi to nejako blbne.

zajacik

dakujem za privitanie :-)

xantipa

Dakujem krasne, som zvedava na tie tvoje :-) aj si si ich pozrela na prevaze? Spokojna s velkostou? Ja som spokojna, zdaju sa mi akurat, take som mala tesne pred porodom :-) namerala som 94 cm a doktorko hovoril, ze nie su opuchnute, tak uvidim :-) ja idem na stehy buducu sobotu vecer a ty?

4pegy4
Zobrala som si so sebou fotak, inspirovala som sa jazz :-)