Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

4pegy4

toho by som sa na tvojom mieste neobavala..urcite by neriskoval,keby sa mohlo nieco potrhat a on ma vela skusenosti ..vsetko dobre dopadne!:) drzim palce:))

tenda1

Mery NR

tak bod mrazu prejde , keď prídu domov krásne prská , uvidíš tú zmenu - mne sa zdá , že mám iného chlapa doma :-)))

tenda1

lucy1990

krásne spravené gratulujem!!!

Tina33
ako som už povedala , kto nevie,že sú tam silikóny tak si myslí,že sú Tvoje, zlaté ručičky pána doktora :-)
Všimla som si tie náplaste silikónové , načo si ich dávaš?Sú na niečo dobré?

Mery NR

eielen, jazz24, lucy1990, xantipa, leluska69, blondgirl007, tina33, tenda1.. baby ďakujem moc krát za povzbudzujúce slová, neviete si predstaviť ako moc si to vážim. aspoň niekto ma v tom podporuje,lebo doma to je na bode mrazu

tenda1

Mery NR

ahoj , tak zajtra držím palčeky a neboj cisársky bolí oveľa viac , ja som tiež rodila cisárskym a toto tak nebolí :-)

4pegy4

jazz24

ved to, kebyže sa ten noštek zotaví skôr.termín mám na budúci týžden 15.2.už som aj patrične nervózna.ano idem meniť prska a toho sa dosť bojim.dr.mi povedal, že chce aby som mala zase rez pod pazuchou a ja sa bojím, lebo mi bude vyberať a potom znovu dávať dnu nove.bojím sa či sa tam niečo nepotrhá.

jazz24

4pegy4

neboj zdolas to super;)urcite to stoji za to:)mat uz cely zivot krasne prska aj nostek;)len keby to skor odpuchlo;))ale vsetko chce svoj cas,co uz narobime:) kedy mas termin?budem na teba mysliet a drzat palce;)
a tebe idu prska menit za vacsie,ze?aj ja by som si uz aj hned teraz dala vacsie!;)

blondgirl007

Lucy1990 dakujem :) ale ty ich mas super :) nebooj, este sa ti usadia pekne...su to krasne anatomy :) pekne velke :)

4pegy4 dik moc, taketo reakcie potesia a ty neboj, budu k tvojej spokojnosti :)

Eilien, fotecky neposielam, prepac :) mame tu galeriu, no nebeha do nej kazdy, kto pride a tak isto sa heslo nedava na pockanie :) treba tu trosku pobudnut, zoznamit sa a casom poslat svoju foto, ci uz pred alebo po:)ak mas vazny zaujem, tak to nebude problem...zmena to je, ja som prska mala aj svoje, ale chcela som vela vela :DDD
daj vediet ked budes volat doktorovi :) som zvedava :)