Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

4pegy4 ano ano aj som to zabudla napisat, ze je to este stara cena, zdvihli to, ale tak...ak niekto tuzi po prskach tak si cvakne :) ja by som bola ochotna dat aj raz tolko :D:D:D za takyto vysledok kedykolvek :D:D

tenda1

Mery NR

nalačno a nasmedno!!!!!nič nič nič , nebude Ti potom zle , lebo ak by si zvracala , tak to by asi bolo nepríjemné

tenda1

Mery NR

mne ich len prehmatal a videla som ich až o týždeň :-( , aj tak ich budeš mať prelepené , tak len vydrž a podprdu nerozopínaj!!!

uvidíš,že budeš spokojná

4pegy4

blondgirl

dufam, že to tak bude :-))
tá cena operácie sa už zdvihla, aspon ja tak viem a aj platím za operáciu okolo 1800 € + nos, ale ked som bola na konzultácii v máji tak už vtedy bola cena operácie 1468 € takže poriadne to zdvihli :-(((

blondgirl007

Mery NR aj ja som tu :D chi chi
a presne ako hovori Mata221, ani len malilinky glg vody,vecer okolo osmej som jedla posledny krat, neskor som sa napila a isla spat, a do rana do opky nic...ani zuvacka, ani cukrik, lebo budes vela slinit a pocas opky mozes zvracat alebo sa zadusit...ale po opke som bola vyprahnuta ako tava :D sestricka zuzka u cervena bola milucka, davala mi pit po malych duskoch aby mi neprislo zle, co mi neprislo...no hovorim smadna ako tava...ale hladna vobec, a este par dni potom som nejedla, co mi nechutilo :)

blondgirl007

Mery NR podstatne je ze to chces ty, podpora - nepodpora :) mas nas a hlavne seba, robis to len pre seba, tak si dopraj :)
4pegy4 presne, nikto by nerisko val, ze sa moze nieco potrhat alebo poskodit :) staru jazvicku ti vyrezu a spravia novu a krasnu, nebude ani nic vidiet :)

Eilien konzultacia 20 eur, implantaty+pooperacna bandaz 795 eur (u dr.cervena si ich objednavas sama zvlast), operacia 1390 eur (plati sa v den operacie), a samozrejme si zafinancujes predoperacne :) tie sa roznia, pola toho akeho doktora-internistu mas, viac-ci menej ochotneho a chamtiveho :)

Mata221

Mery NR

nie nie ani pohar vody, dokonca si nedavaj ani zuvacku..ja som si dala aspon zuvacku, som si myslela, ze to nevadi, ale doktor ma zbadal, ze hned vyplut, ze budem mat plny zaludok slin ;-)

drzim palce :)

Mery NR

tenda1, tina33
vy ste boli u Očenáša. na druhý deň ráno po opke vám prsia odokryli, skontrolovali? lebo si ich chcem dať pofotiť. alebo ich budem vidieť len o týždeň na kontrole? fíí, to bude ťažké do vtedy vydržať :-)
Eilien
ja som tiež krpaňa ešte menšia ako ty, na tom nezáleží podľa mňa.
blondgirl007
takže aj ty z nr? myslela som si, že okrem NIN sem chodím už len ja :-)
baby ešte sa chcem niečo spýtať, mám napísané v pokynoch, že 8 hod. pred opkou nejesť, nepiť.. takže ráno keď sa zobudím si nemôžem dať ani pohár vody?