Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

xantipa
ty si platila 1400 eur za komplet operáciu? Dr.Červeň operuje v BB za 1750eur a nepomýlila si sa náhodou? Viem,že dievčatá za opku platili cez 2200eur,

xantipa163

Eilien

no neviem skade si, ale ked chces k Cervenovi, tak v PK je to lacnejsie, ako v BB.
Povodne som mala ist do BB a po tom navyseni som mala platit cca 1.750,- eur
a v PK som platila 1.400,-eur.
To nevravim kolko sa usetrilo na benzine a ubytku, kedze som z BA, tam o 200km menej a rovno z domu. V BB by som sa musela dne predtym ubytovat, aby som to v tomto pocasi stihala na 7.45 rano.

xantipa163

devilevil

moja doktorka ked som si pred 15 rokmi davala zvacsovat mne nehovorila nic(mala som 20 rokov), ale mojej mame hej, ze ma mala radsej prefackat, ako mi to dovolit.
Teraz zas si neodpustila poznamku a mojej mame povedala, ze co zas vymyslam, ci mi nestaci to co mam.

joybryant

Devilevil
Ahoj. Nie tak s tym som Sa teda Este nestretla. Ja som bola minuly piatok na predoperacne a doktorka bola Mila. Co si si vsetko davala? Ja EKG, krv, krvnu skupinu. Ake si cicinky ides davat?

devilevil

Ahojte kocky, tak ja uz pomaly vybavujem predoperacne, dnes som bola na krvi a peknu prednasku som si vypocula u doktora...najprv gulal ocami, potom sa ma vypytoval co ma k tomu vedie, ci sa zivim svojim telom ked si idem dat robit prsia, ako to on odsudzuje, ake je to velke riziko a podobne kraviny...taka znechutena som odtial isla...vsak som sa ho neisla pytat na jeho nazor :( to aj vy ste mali taketo reakcie?

mia_31

jazz

ešte nemasírujem povedal,že až ked to nebude boliet, lebo že by som mohla odpadnúť. keď si tlačím hore na tú kosť ešte to bolí tak čakám.
no ja som tiež suchá a ruky mám ako stará žena :) musím sa nejako znormalizovať.
a super,že prská už lepšie. pofotím sa určite a pošlem.