Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Baby,

Z tých predpotopnych názorov vsetkych dr.rôzneho odboru-obvodaci,internisti,kardioligovia,anestéziológovia si ale absolútne nič nerobte,nepočúvajte,myslíte si svoje ani rozumná argumentácia v tomto pripade neporadi,tak je zbytočne mrhat energiou a snažiť sa o rozumne vysvetlenie,prečo ba tento zákrok ide každá z nas /moja obvodna mala tiež pripomienky pidibneho typu,tak som jej povedala,ze je to moja vec a ked budem mať záujem o jej názor,oslovím ju sama,čo si pomyslela Je mi fuk a tiez he to dobrá známa... Kašlite na to a smelo do toho...:))

Lucy1990

xantipa163

Jeej, tak som zvedava :-)

nellyy

Ahooj, ja uz sa mam omnoho lepsie, ako to ty zvladas? Takze v piatok ti da dole aj tu dlahu z oci? Ja idem v sobotu :-)

nellyy

luci1990

Ahoj,tu je nellyy (susedka z vedlajsej izby). Ako sa Ti dari? Podla toho co pises, asi uz lepsie. Ty ides v sobotu do PK na vybratie stehov? Ja idem v piatok do BB. (inak este nevidim preto odpisuje moj opatrovatel :)

xantipa163

baby. poslala som zajacikovi aspon jednu foto. Doktor v nedelu na preveze po opke zistil, ze mi zle nameral hrudnik, ze nemam 79, ale 75, tak som musela do Siklienky a kupit novu podprdu s obvodom 75. Mala som si ju doma vymenit, tak som to s pomocou manzela zvladla nejako, tak ma rovno cvakol, bude to v galerke.
Pravy je napuchnutejsi, ale som spokojna, su prirodzene, vobec nie velke, presne ako som chcela, tie placky to vyplnilo a to sm presne chcela. :-)
Na inych sa mi pacia velke, ale pre mne je toto akurat, vsak keby daco a mi sibne, stale mam moznost dat vacsie, ale to sa asi nestane.
Ja mam aj teraz jediny problem len s chrbticou,mam mensiu skoliozu, mna prsia uz skoro nebolia, ale tie rana....kokos...som drevena ako pinochio. :S Takze takych 500ml by moj chrbat totalne odrovnalo.

nela311

bambulkova,devilevil
boze s tymi doktormi je to strašne, ved čo je koho do toho, ved je to naše telo a naše peniaze!a tie reči, že načo nám to je? ved je to každého osobná vec, ved nikto z tých čo najviac kritizujú nám to nezaplatil, tak nech sa každí stará o seba...
ja som práve preto išla na predoperačné rovno do KE do chirmedu, lebo si viem predstaviť reakciu mojej obvodnej, ktorá je ešte k tomu rodinná známa, ako by to ona zobrala, by isto vyskočila z kože...

bambulkova

devilevil
podobnú reakciu som zažila i ja na internom, kde chodievam skrz iné zdr. ťažkosti, keď som doktorke povedala, že plánujem ísť na opku-zvýšila hlas tak, že ostatní pacienti v čakárni museli aj cez dvere počuť, o čom sa rozprávame-samozrejme začala, že načo mi to je, či si neviem vážiť svoje zdravie, čo vymýšľam...
Keďže ja potrebujem na opku i odporúčanie z kardiologie, internistka mi ho napisala s komentom, že kvoli plast. operacii prs...si viete predstavit, ked som na kardiologii predlozila sestricke takyto odporucaci listok-vzala si ho na 20min. dovnutra, potom ma zavolala do ambulancie, kde uz boli 2 dasie sestricky, co sa tam vyskytli "uplnou nahodou" a vsetky tri si ma s radostou premeriavali,až po chvili mi napisala termin vysetrenia...akoze obmedzenost niektorých ludí nemá hraníc...

morgan23

Ahojte baby,tak ja mám za sebou 2 konzultáciu po 3 týždnoch,hcem sa spítat...
vyfasovala som obväz aj krém na ranu- museli mi to znovu troška zošit lebo mi praskol steh-nemá niekto skúsenosti s tým????
mám si to natierat 2 krát denne,teda včera večer som si pozrela stehy 1 krát a som troha zlaknutá lebo na lavom mám taku dieru asi 1cm a takú ako keby hnisavú,kontrolu mám o týžden ale zajtra musím už íst do práce a fakt sa bojím,ak máte skúsenosti napíšte mi prosím,vy ste sa už po 3 týždnoch sprchovali?

Lucy1990

Teraz docitavam, dakujem za pochvalu prsiek :-) barborka a tenda :-)
Uz sa neviem dockat soboty ze si ich zasa uvidim :-)

barbora10

devilevil

presne taku reakciu som zazila ja u doktora na internom:)aj to mi povedal,ze byt mojim manzelom,tak ma do zadku nakope.doktor ma cez sesdesiat,takze by som sa naopak divila,keby nemal nic proti tomu:)treba jednym uchom dnu a druhym von.