Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Eilien

implantaty spolu s podprsenkou= 1.073,-eur
celkova suma operacie v PK v IEM= 1.400,- eur
V Pezinku operuje tiez Cerven.
On v tyzdni operuje v BB, prve dva vikendy v mesiaci je v Pezinku, ten dalsi mesiac neviem ci niekde ide, a ten posledny vikend v mesiaci je tusim v Poprade.
On je taky rozjazdeny, sa mu inak cudujem, stale v robote, ale zas pre nas je to vyhoda. :-)

xantipa163

Dakujem baby, mne ta velkost bohate staci, vtedy tie 150ml som si vedela obchytit do dlani, tieto sa mi do nich ani nezmestia. :-)
Drdula
su to 350ml, anatomy

Lucy1990
teba chapem, cely zivot ta velke prsia sprevadzaju, na ine nie si zvyknuta, takze si ich uzi. :-) Ozaj co muz na ne?

drndula

Jazz,

Di väčších mozes ísť najskôr po roku od opky,tiež som sa dr. Na kontrole pýtala,Nech sa to usadi,zahojí vsetko,organizmus ako taký...:))

Eilien

xantipa163-no ja som chcela ist do BB ale nevedela som ze to je aj v Pezinku.takze skor tam,mas pravdu ze to je blizko a mozem sa ta opytat kolko si platila uplne komplet za vsetko?a ked pojdem do toho PK tak tam ma bude operovat tiez Cerven ci iny doktor? a este som pocula ze sa niekde da vybavit operacia na splatky,je to pravda?a tam sa da tiez?dakujem za opdoved...

jazz24

baby po akej dobe sa moze ist do vacsich? :)

xantipa

supeer,uvidite este krajsie budu ;)zo dna na den budu krajsie a krajsie!;)

drndula

Lucy

No Je to tak,veď ty si majitelka veľkých.implosov takže si za vacsie prska,ani sa nečudujem ze sa tí zdajú tie naše malé:))))