Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jazz24

rita149
drndula

rozumne rozmyslate;))len ked ma niekto ideal dobre 4-ky a viac,tak sa mu mali;)ale viem,ze je to takto lepsie,aspon sa vyhnem modelacii po porode:)inak nechcem vyzerat ako nespokojna,som spokojna velmi,su krasne!len som chamtiva!;))

lucy1990

hej my sme rovnaka krvna skupina;)budeme zachvilu ako ta lolo ferrari (ci ako sa volala) ;DD
ja mam 93-94cm..inak ja poznam baby co sa im zvacsili dost po opke,lebo sa im zaobalili tkanivom:)tak aj nam sa mozno:))a mne sa ani cifrovej prsia nezdaju moc velke,co uz vacsina ludi povie,ze su uz dost;)))

Lucy1990

lucy009

Dakujem velmi pekne, dufam, ze sa este vyformuju :-) doktorko mi hovoril, ze nie su opuchnute, tak dufam ze mal pravdu :-)

drndula

Eilen,

Tie sumy treba zrátať,tí Je jasné,to by každá išla do Pk potom a neplatila kopec eur v Bb:)

Jazz,

No nikde nieje napísané že raz po druhom babu nepôjdem znova a do väčších .teraz to Bolo aj mojevpresvedcenie ze radšej menšie a neskor väčšie:)

lucy009

Lucy1990
krasne ich mas, uz som ti pisala v predoslom prispevku, oni sa este dost vyformuju a pomenia :). Ja som bola spokojna s velkostou prve tyzdne a potom ked odpuchli a zacali sa usadzat sa mi zacalo malit. Ale ty ich nemas ani moc opuchnute takze zmensovat by sa uz nemali:).

rita149

jazz24

ja mam 300ml vp, mne povedal ze by mi nikto ani tolkoto nedal, ved pozri moju fotku pred opkou :-)
ja by som take ako ty 400 brala hned! ale tiez som este nerodila tak ak bude potom treba vymena tak pojdem a mozem dat vacie.Bud aj ty spokojna ve dkeby uz teraz das okolo 500ml tak co by si si dala po porede keby sa nahodou neco s nimi zmenilo, takto mas aj ty rezervu.Mne akoze v podstate stačia aj tieto po opke som bola unesena ze waaw ake mam ja prsia ale uz som si zvykla na ne a asi sa aj usadili a zmensili, ja som dva mesiace po opke :-)

jazz24

rita149

heej,heej brala by som vacsie!a kludne aj raz take;)ale zas ja som chora v tomto:)ja som chcela hned co najvacsie,len viac mi uz doktor nechcel dat..ale mozno je to takto dobre,ked este nemam babatko aspon budem mat rezervu:)sa tak ukludnujem:)a to ma este kamosky odhovarali ,ze 410 budu obrovske!dobre ,ze som ich ja neposluchla!!
ty by si kolko chcela?;))

drndula
aha.. som myslela,ze aj skor:)aj ty si o tom rozmyslala,ked si sa pytala doktora?:))

Lucy1990

xantipa163

Tak muz sa bal tych vsetkych komplikacii, tak je rad ze zatial je vsetko ok. V podprseke velmi vabive nie su :-))) a foto je dost skreslujuca, takze planuje ist so mnou v sobotu na kontrolu nech ich vidi :-)
A nie je vsetko len o velkosti, aj mensie velkosti su krasne, len ja som tapa co sa jej stale mali :-)))

lucy009

Ja si myslim ze doktori a sestricky, ktory maju taketo zaspate nazory su len stara generacia a nikdy nebudu mat pre taketo veci pochopenie. Je pravda ze par rokov dozadu boli taketo veci u nas este tabu a "vylepsovat"sa davali vacsinou len celebrity, ale dnes mame 21.storocie a plasticke operacie vsetkeho druhu su dnes uplne normalne bezne operacie na beznom poriadku ;) a mladsie pani doktorky al.sestricky,alebo aj ludia ktory maju pre taketo veci nepochopenie a negativne nazory su zakomplexovany a je to len cista zavist ;))