Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Smalfot

Este nie som zoperovana, OPku som si chcela naplanovat na november min.roku, aj doktorovi termin vyhovoval a nakoniec do toho prisli osobne veci, preco som musela opku presunut. Ale tento rok by som ju chcela absolvovat.

Akurat moja gynekologicka ma trosku zmiatla, nakolko mi odporucila Dr. Štepana z ČR. Ale nikde som sa nedocitala ziadne postrehy a osobne skusenosti na jeho pracu. Ide najma o sposob rezu, nakolko Trska navrhol rez pod prsnikom.

ajka1988

dievčatá mam rez pod pazuchou a mam taký pás ešte okrem podprsenky do kontroly si ani ten nemôžem zložiť? Mam 5 deň, to asi až na ten 10 deň keď mi štichy vyberie tak si budem môcť tie jazvy natierať však? a z tej podprsenky ma svrby koža, najmä naspodu cez pas ma to tam tlačí a červené to je. Je to normálne?

joybryant

Rita149
25.2 mam opku. Tiez som Este nerodila :)) mne dava 350ml vysoky Profil ES okruhle. Tesim Sa velmi len na bolesti nie :( hehe

jazz24

lucy1990

bez podprdy som sa merala:) tiez mam pooperacnu 70D..ja uz mozem byt hodinku-dve bez nej,tak ich obzeram vtedy:)) bola ti dobra?noo mne by bola urcite velka pred.. a ano stahuje ta pooperacna..mne uz paradne prska maknu,su ovela maksie ako boli a aj k sebe mi uz idu trochu:))

rita149

joybryant

ahoj
su take iste len ja som si uz zvykla, frajer mi hovori ze su krasne ze vobec nie su male, take akurat.taky stred podla mna, ani male ani velke.Ale ja som este nerodila tak zato som rada ze nemam velke velmi aby som mala nejaku rezervu.
Po opke boli vacie to je jasne, ale teraz maju krajsi tvar ked su usadene, ved v galerke co mam foto tak tak isto vyzeraju.
Ty ake budes mat? Ci uz si po?

tina33

Tenda1

dakujem za pochválenie,silikonové náplaste mi poradila moja obvod.dr.ona mi ich objednala lebo su trošku dosť drahé a odstrihla mi na jazvy.Pomáhaju vstrebať a meknúť jazvy.taká zmena tak sa mi pekne vstrebavaju na pravom prsku už takmer nieje vidieť.

Lucy1990

jazz24

A to mas s pooperacnou podprdou, alebo bez? Ona dost stahuje, nie? Ja ju mam strasne natrepanu a zasa obvod mi je trosku vacsi, sa mi taha hore :-) mam 70D. Som si ju skusila pred operaciou a bola mi dobra aj tak :-)