Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

Pis na drobec2404@post.sk a ked mi tam napíšes tak tí dám druhú mail adresu,tento býva občas s problémom s doručenín správ,a ten druhý sem nemôžem verejne zavesiť:) pa

Katka54

rita149, drndula,

ahojte baby,nnapíšte mi prosím vaše e-mailovky, potrebujem sa vás súrne niečo spýtať.

Ďakujem.

lilly1

Ahojte,
chcem sa opýtať, teraz mám mesiac po opke, v sobotu večer idem na akciu, či si môžem na ten večer dať ,,normálnu" bezkosticovú podprdu?? Pooperačnú podprdu mám ešte nosiť 2 týždne nonstop a do 3 mesiacov na noc a šport...Čo si myslíte,,nepokazím tým niečo??

lamima

bianca123
mohla by si mi prosím ťa napísať svoj mail, potrebovala by som nejaké informácie o modelácii a ty si tu asi jedina písala, že máš modeláciu. Ďakujem :-)

drndula

Ajka,

Pás si dolu nedávaj,do kontroly na 10ty deň ho musíš,mať,potom uvidíš fu dr,ho naordinuje stále alebo budeš iba v podprsenke pooperačnej,mňa to tuez rezalo,nám jazvy pod pazuchou,a svrbelo na to pod Podprdiu tiez,išla som z kože vyskocit...Hihi

jazz24

drndula

dakujeeem:) aj ty si urcite nadmieru spokojna!nas doktorko je kuzelnik!:)este som nevidela,ze by on urobil nepekne prsia:)zachvilu sa nebude hovorit,ze slovenky su najkrajsie,ale ze maju najkrajsie prsia:)vdaka nemu samozrejme..:))