Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

baby už som doma :-)
včera som si myslela, že zomriem, taká bolesť, nevládala som dýchať, ani rozprávať, po narkóze som vkuse len grcala (poležiacky, lebo som nemohla do sedu). len dnes ráno som sa mohla posadiť a trošku chodiť, teraz som už doma. manžel ako ma včera bral na opku sa celú cestu so mnou nebavil, ani ahoj mi nepovedal, tak si viete predstaviť s akou náladou som išla do narkózy. nebaví sa so mnou ani teraz :-(( strašne ho to serie, načo som si ich dávala. prečo sú pre mňa také dôležité prsia.žijeme spolu 9 rokov ale túto jeho stránku som vôbec nepoznala. ale už kašlem na to, nič s tým nenarobím :-(
tá bolesť je dnes už o moc menšia, ale Flector si dávam stále. inak mám ich dosť malé. bála som sa, že budú bomby a teraz v tej pooperačnej vyzerajú ako predtým keď som si dala podprdu s pushupkou. ale aj tak som rada, aspoň to ľudom nebude byť do očí a nikto si nevšimne zmenu.
Očenáš mi hovoril, že 2 týždne sa nemám sprchovať, lenže dnes ma prepúšťal druhú doky a on, že už na 6.deň po opke si môžem dať sprchu, opýtala som sa pre istotu aj sestričiek a to isté hovorili. teraz neviem čoho sa držať, či sa nesprchovať 14 ako mi poradil Očenáš alebo sa oprchovať na 6.deň. Stehy nemám, ževraj mám vnútorné. Kontrolu mám o týždeň, ale Očenáš bude v Taliansku takže mi ich prelepí ten doky ktorý ma dnes prepúšťal. Inak hovoril, že podprdu si doma na pár sekúnd môžem hoci kedy rozopnúť a Očenáš zas, že do budúcej kontroly vôbec. Teraz fakt neviem čo, jeden mi hovorí tak a druhý inak...

ajka1988

ronie
Ahoj ja si myslím že pán Dr. vie čo robí. Ja som bola tiež u neho a nehala som to na neho. Dal mi 445 ml myslla som že to bude veľa ale je to podľa mna akurát. Záleží koľko vážiš a meriaš? Dosť záleži aj aký široký máš hrudník. Veľa dievčat by po operácií bralo aj väčšie. Záleží aké ty chceš. väčšie? menšie? zase úplne že bomby myslím že to nebudu. Od mojich je to len o kúsok viac.

drndula

jazz,

tým ze nam dr. urobi taketo krasne prsicka,to je uz len ceresnicka na torte vsetkých krásnych Sloveniek!!!:DDD

ronie

Ahoj baby, som tu nová ale mám to tu už celkom slušne načítané :) Termin operacie mám sice až 1.10.2012 u MUDr. Červeňa v Novamede ale už teraz mám z toho stres. Doktor mi chce dať 515 ml anatomické a zdá sa mi to naozaj vela. tak by som sa rada spytala či niektorá z vás má take veľké?

jazz24

ešte by som sa rada spytala na operáciu nosa, lebo pán soktor mi povedal, že prska by mi nechal a najradšej by mi zoperoval nos, tebe to robili naraz s prskami, koľko to stalo, koľko si nosila sadru a koľko budes opuchnuta?

ronie

Ahoj baby, som tu nová ale mám to tu už celkom slušne načítané :) Termin operacie mám sice až 1.10.2012 u MUDr. Červeňa v Novamede ale už teraz mám z toho stres. Doktor mi chce dať 515 ml anatomické a zdá sa mi to naozaj vela. tak by som sa rada spytala či niektorá z vás má take veľké?

jazz24

ešte by som sa rada spytala na operáciu nosa, lebo pán soktor mi povedal, že prska by mi nechal a najradšej by mi zoperoval nos, tebe to robili naraz s prskami, koľko to stalo, koľko si nosila sadru a koľko budes opuchnuta?

rita149

lilly1
ja som mala 3 tyzdne po a bola som tiez na jednej akcii a mala som podprsku tenučku cipkovu ruzovu čo mama aj v galerke a to je bezkosticova, nebojsa kludne možes. ja ked som mala mesiac a pol tak som bola uplne bez podprsky a tanečky boli celu noc :-)

sisente

lilly1

urcite mozes, my od Cervena mozeme nosit od 3 tyzdna na cely den kosticovu podprsenku, takze pokazit sa nemoze uz nic, daj si ju kludne, ale potom nos zase tu, ked ti to tvoj doktor nakazal