Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

Mery NR

no ja som v saune bola po 2 mesiacoch a pisala som Cervenovi mail, tak infra mi neodporucil do 3 mesiaca, ale nemalo by sa nic stat ani keby som sla, ale pre istotu... Moje kamosky vsetky chodia s prsiami do sauny, to by som urcite neobetovala neist :)...

Mery NR

baby, niektorá z vás sa tu pýtala na saunovanie. mne bolo dnes povedané, že sauna sa 6 mesiacov po opke nemôže a infrasauna už vôbec nikdy. a fitko, cvičenie, posilovňa po 2 mesiacoch

nellyy

Lucy1990

Ahojko. To som mala na ociach obklady, nie dlahu, a obklady si davam stale. V piatok mi vybere stehy z aj aj. V noci je mi este blbo, ale cez den uz je to dobre. Keby som nemala bolave oci tak aj viacej beham. Ty fungujes ako, uz v pohode? :)

jazz24

ronie

no ja som o tom vzdy rozmyslala a v podstate som to aj chcela..nemala som nejake komplexy ale nerada som sa pozerala na seba z boku:)mne povedal doktor ked som prisla na konzultaciu,ze co tam ja hladam:))ale prisla som tam nastylovana:))a potom som dala dole push-upku a asi pochopil;) a poslem ti fotky, ked chces aj teraz aj ked je opuchnuty a aj potom:)daj sem mailovu adresu,ja nemozem mam tam cele meno:)

ronie

Lucy 1990
gratulujem k prskam budes mi musiet poslat potom fotky tvojej novej pychy :)

ajka 1998
pan doktor mi povedal ze mam pekne otvorený hrudnik a vzhladom na to ze mam teraz B -cka tak ze aby to bolo vidno tak by isiel do 515 ml a aj som sa tesila. zacinam sa citit ako schyzofrenik lebo kazdy den mam z toho iny pocit jeden den sa predvedcim ze to bude dobre druhý den zas vymýšlam ze je to veľa, ale mam 180 cm a nie som ziadna vychtrlina tak sa to na mne snad nejako strati

jazz24

no ja som si z velkeho nosa spravila dominantu a neuvazovala som nad operaciou ale teraz ako mi to doktor povedal tak som zneistela a rozmyslam, že ci by som teda nešla. priateľ ma za to zhučal, že či už nie som normalna. ty si si vždy chcela dať urobiť nos, alebo ťa presvedčil až doktor? ked ti to odpuchne pošles mi fotky že pred a po?

drndula

mery,

ahoj a vitaj v klube prsatic :DD

co sa tyka tvojho muza-kasli na to, aj ked viem zeby ti teraz velmi padla vhod psychicka podpora, nie tak ako sa teaz zachoval, asi myslel ze si to nakoniec rozmyslis a nepojdes,ale ver mi ze ked ich uvidi tak bude este rad...potom muto mozes patricne zratat!!!:D
chlapi su jesitni a velmi,ale casom si zvykne, doleztity je tvoj osobny pocit a ze si spokojna, nechaj ho nech sa s tym vyrovna sam....
noo boliet to musi, vstky sme to prezili a isli by sme do toho druhykrat, ja som slapala na Flectore stale,mne iny druh nezaberal, za par dni to prejde a budes uz sa moct z nich naplno tesit.
co sa tyka toho davania dole tej poopracnej podprdy, my sme nemohli davat, na desaity den isli von stehy tak si to dr. rozopol sam a povedal co dalje,ja som sa bala, by som s tym nic neurobila nahodou,tak som vydrzala a ja som tiez mala rezy pod pazuchou cize sprchovat som sa mohla od pol pasa nadol, a cela po vybrati stehov na 10.ty den, tak pocuvajasi radsej Ocenasa, myslim ze to vydrzis tych par dni naviac ako ti hovoir ten druhy dr.Hm?

potom sme zvedave na fotky!!!:D

jazz24

Mery NR

gratulujeem k prskam;))a neboj urcite to toho tvojho prejde:)len je jesitny!:)

ronie
ano mne robil naraz..spolu s prsiami som platila 3400€ (tiez mam anatomicke-drahsie),ale mna operoval v Pezinku a tam su ine ceny ako v novamede..v novamede to vychadza viac..sadru som mala 12 dni a ked ti daju dole sadru uz nemas ziadne modrinky ani podliatiny..po zlozeni sadry nos opuchne a aj bude este opuchat,po 3 mesiacoch nadobudne uz lepsi tvar..definitivny vysledok je po roku..ale aj ked je opuchnuty,kludne mozes chodit medzi ludi..nie je to take dramaticke..ked ti to doktor navrhol a chces to aj ty,urcite chod do toho!nos vobec neboli a urcite vysledok stoji za to!;)doktor robi krasne nosiky aj prsia:)aj som citala niekde,ze najradsej ma operacie nosa a prsnikov:)a co sa tyka tej velkosti 515ml,vobec sa neboj!ja mam 410ml a kludne by som si dala aj 600ml:))a tiez som sa pred opkou bala,ze to bude velke..mala som na vyber 370,al 410..vsetci mi pred hovorili ake to bude obrovske ,ale nie je vobec:)som rada velmi rada,ze som ich neposluchla!radsej si premysli ci nechces 545 ml:))ake mas miery,vahu?

jazz24

Mery NR

gratulujeem k prskam;))a neboj urcite to toho tvojho prejde:)len je jesitny!:)

ronie
ano mne robil naraz..spolu s prsiami som platila 3400€ (tiez mam anatomicke-drahsie),ale mna operoval v Pezinku a tam su ine ceny ako v novamede..v novamede to vychadza viac..sadru som mala 12 dni a ked ti daju dole sadru uz nemas ziadne modrinky ani podliatiny..po zlozeni sadry nos opuchne a aj bude este opuchat,po 3 mesiacoch nadobudne uz lepsi tvar..definitivny vysledok je po roku..ale aj ked je opuchnuty,kludne mozes chodit medzi ludi..nie je to take dramaticke..ked ti to doktor navrhol a chces to aj ty,urcite chod do toho!nos vobec neboli a urcite vysledok stoji za to!;)doktor robi krasne nosiky aj prsia:)aj som citala niekde,ze najradsej ma operacie nosa a prsnikov:)a co sa tyka tej velkosti 515ml,vobec sa neboj!ja mam 410ml a kludne by som si dala aj 600ml:))a tiez som sa pred opkou bala,ze to bude velke..mala som na vyber 370,al 410..vsetci mi pred hovorili ake to bude obrovske ,ale nie je vobec:)som rada velmi rada,ze som ich neposluchla!radsej si premysli ci nechces 545 ml:))ake mas miery,vahu?

xantipa163

MeryNR

no vitaaaj naspat. :-)
Fuha...take stavy po opke, no nezavidim, ja mam nervy ked len kychnem, aby sa tam nieco neposkodilo.
Situacia s tvojim muzom ma mrzi, drzim palce, nech ho to prejde, budes potrebovat jeho oporu, tak psychicku, ako aj fyzicku.

Podprsenku zbytocne nerozopinaj, ja som si sice po 4 dnoch dala na minutku dolu, lebo som musela menit za inu, s mensim obvodom, aj to som konzultovala este so setrickou, ona ze ok, v pohode, len ju treba potom dobre vycentrovat na prsia, nech v nej dobre sedia.
Tym ako ti sedi, sa ti tvaruju prsia, zrastaju dokopy s implosmi, takze nedavaj ju dolu.
Ja sa sprchujem od pasa dole kazdy den, vrsok sa vlhcenymi utierkami, kedze mam tu podprsenku stale na sebe.
A tesim sa s tebou,ze to mas uz za sebou, vitaj na nasom brehu. :-)

rita149

Mery NR

gratulujem , prvy uspech je uz za tebou ze si sa prebrala z narkozy!!! :-)
nebojsa nebudu male v pooperacnej su ovela mensie ako v skutočnosti ta stahuje velmi!
No z tym sprchovanim neviem ako je to, ja som mala rez pod pazusim, na stehy som isla na 10den op opke a z potom som sa mohla cela osprchovat dovtedy len od pol pasa dole.Ja som si podprsku nerozopinala 10 dni do stehou , aj som sa bala aby som neco nepokazila ale sestricka mi povedala nerozopinat!!!
Neboj , manzela to prejde ked uvidi prvy krat prsííčka, bude rad, ver mi!