Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Ahojte dievčata :-) dostala som od jednej z vas tip na tuto stranku :-) idem v sobotu na operaciu do PK k červeňovi a jasne, že som v strese, mam okrem ineho male dieťa v apríli bude mať 2r a toho sa bojim uplne najviac, prvy týždeň mi s nim pomôže tatino, potom už budem musieť fungovať sama, ak ste tu niektora s podobne starým dieťatkom, budem rada za vaše skusenosti, či sa to da zvladnuť, maleho budem musieť denne nakladať do kočíka, tomu predchadza boj, kym si sadne a prehrá ho, potom vykladať, uspavať a tak..dufam, že nie som nejak mimo temy, vôbec sa tunevyznam, ďakujem :-)

sisente

Elissa

ak mas ovisnute prsia a ryhu pod nimi dost viditelnu tak aj tam je ok, ale pod pazuchou ti to urobia tak, ze jazva je v zahybe koze pod tou pazuchou a ked ta jazva vybledne, nevidno to vobec.

Mery NR

elissa,
baby hovoria, že je to jedno, ale mne napr. anestezeológ pri uspávaní hovoril, že ma to bude bolieť menej, keďže mám rez pod prsom.

Elissa

Ahojte.
Da sa nejako specifikovat, ktory rez je lepsi? Pazuchou alebo pod prsnikom? Ci to asi tazko povedat. Mam navrhnuty rez pod prsnikom

sisente

Mery NR

pas nad podprdou sa dava pri vkladani pazuchou, podla mna preto, aby sa ten "tunel":) kade to pchali lepsie vratil spat, aby to vsetko drzalo pokope a zrastlo...

Mery NR

baby, práve pozerám našu galerku a niektoré máte na pooperačnej podprde hore aj taký sťahujúci pás. to sa kvôli čomu dáva? lebo ja to nemám..
sem tam si tam počas dňa už nakúkam :-) prvé dva cvoky som odopla a len tak jemne nakukla, vyzerajú fajn, bradavky v rovnakej výške, ani strie nie sú také výrazné ako počas tehu a prsíčka celkom blízko k sebe. je medzi nimi medzera tak na 1-2 prsty, čo sa teším, lebo som ich nechcela mať ďaleko od seba. síce mi doky hovoril, že si podprdu môžem doma počas dňa na chvílu odopnúť, ale radšej nebudem riskovať. na kontrolu idem až v stredu, to čakanie na výsledok je horšie ako čakanie na opku tuším :-)

sisente

xantipa163

nemas v papieroch? ja mam napisane 3 tyzdne na den, potom kosticove, vytvarovne podla prsnika a na noc 2 mesiace

jazz24

baby dnes som uz kupovala podprdky:DDD
boli mi dobre 70 az 75 D a E:))
a tu kosticovu po troch tyzdnoch musime ci mozeme nosit?ja by som to chcela najradsej tak,ze by som nosila pooperacnu a keby som niekam isla,ze by mi vytrcala tak by som si dala kosticovu iba..ci to nie je tak dobre?

ronie
poslala som:)daj vediet ci ti to prislo:)