Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Petulielienk, Bimbi, Lucy1990, Luciaaa1
tak ja z vás mám najmenšieho krpca. môj má len 7 mesiacov a som 3 dni po opke. prvé 2 týždne sa o neho stará muž, a ten 3.týždeň mamina, na 4.už budem musieť ja, ale myslím si, že sa to dá zvládnuť. ale dvíhať prvé dva-tri týždne v žiadnom prípade!!! mne pri prepustení hovorili, že až 2 mesiace nie, ale Očenáš, že po 3.týždni už tak opatrne môžem. na hojenie sú najdôležitejšie prvé 2-3 týždne. tiež som dlho váhala či ísť teraz alebo potom, keď už bude chodiť, ale podľa mňa som sa rozhodla správne, že som išla teraz. malý je dobručký, celý deň len sedká na zemi a hrá sa, na zemi ho aj krmím aj prebaľujem. podľa mňa by to bolo horšie keby už chodil, bol by viac aktívny a to by som už nezvládla.
maminy, ktoré chcete ísť dobrá rada pre vás - na prvé 2 týždne si určite zabezpečte niekoho pri dieťa, hlavne keď ich ešte musíte dvíhať do kočíka a podobne, inak si môžete prská poškodiť

ronie

jazz24
krasny mas ten nostek, mne sa dnes uz aj snivalo o tom ze som isla aj ja :) kolko trvala operacia prsia + nos?

bimbi

Baby, ved to musime zvladnut, ved mame jasny ciel a vsetko sa da.. Lebo chciet sa musi:)), ja vam zavidim, ze uz idete teraz, tak potom piste ako a co

Petulielienka

Luciaaa1
Ja mám 20mesacneho syna a opku mám 27.2,ja som to doteraz odkladala lebo bol maly a teraz si trieskam hlavu prečo som nesla kým bol maly :) ja sa toho dvihania tiež bojím a hlavne vyberanie a vkladanie do postielky bude sranda..prvé dva týždne ho bude mať mama,potom len ja a jasne muz,ale ten býva do večera v práci...ale beriem to z toho lepšieho uhla,aspoň začnú byt ti naši krpci viacej samostatní..možno nastane ten čas že ho dám do veľkej postely ktorú uz má v izbe,odučíme sa od kočíka(teda aspoň Maminka,lebo my tiež bojujeme,ale je mi to jednoduchšie chodiť s),autom si dáme pauzu ved to nieje dlha doba,na stoličke uz dociahne na stôl tak zrusime asi aj stoličku na papanie..nejak si určite poradíme,nic ine nám neostáva no nie? ;-)) ale som rada že si napísala,vidIm to tak že mi budeš dávať rady a infosky ;-)

luciaaa1

bimbi

ty to máš ešte ťažšie, kvoli staršiemu synčekovi :-( ja už to odložiť nemôžem, idem pozajtra, aspon budem informovať ako to zvladame :-) inak som tiež dosť ulietana, autom beham s malym denne, tak si to aspon na mesiac odpustím a budeme len tu v okolí domu, asi mi budu aj tie mrazy hlasene do polovice marca vyhovovať :-)

bimbi

Luciaaa1
Ja som to doteraz pre tuto vec odkladala, neviem si predstavit, ze krpca mesiac nezoberiem na ruky, uz len to nalozenie do auta, kocika.. Ja mam najmladsieho o mesiac starsieho, a okrem neho mam este dceru 13 a syna, skoro 10 ale ten je tazko zdravotne postihnuty.. Treba ho zdvihat.. Ale k nemu si viem zohnat pomoc, cez den su starsi v skole ale s najmensim som sama.. Neviem ako to bude, ja mam v nedelu len konzultacku u cervena, tak termin je este v nedohladne :(((

luciaaa1

Lucy1990

jeej, ďakujem za odpoved, tak to mam podobne stare deti, maly ma 22mesiacov, len ja žial nebudem mať po 10 dnoch už pomoc, muž musi robiť a ja si budem musieť pomôcť sama :-( dufam že to zvladnem a prsia prežiju

Lucy1990

luciaaa1

Ahoj, ja mam 18 mesacnu dcerku a teraz som 5 dni po operacii. Nemala by si ju dvihat prvy mesiac na ruky :-( ani sa na to pravdepodobne nebudes citit..

jazz24

Elissa

ked mas navrhnuty rez pod prsnikom,tak ten je pre teba urcite najlepsi;)doktor to vie najlepsie co je pre ktoru najlepsia volba:) pod prsnikom lekar zvoli rez ,ked mas nejaky zaklad a tym padom aj podprsnikovu ryhu...vobec to neznamena ze, ich musis mat ovisnute, to je uplnaa hlupost.,dievcata co nemaju ziadny zaklad,alebo gulate implantaty tak maju vacsinou rez pod pazuchou.. sice sa tu nazory dievcat roznia,mne povedal moj doktor,ze to menej boli ked je rez pod prsnikom a je rychlejsia rekonvalescencia..