Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Sisente,

tie rolaky su vystizne!!viem si to zivo predstavit hihihi...:D
mne len tak v ramci srandy povedal mužík ze žiadne kavicky od yvacsenia prsnikov sa nekonaju (ako keby sa to tymto zmenilo, chodila som aj predtym a abudem aj potom ) :D...ziarlivciiiiiii :D

drndula

Petutlielienka,

tak si jej dobre povedala,ale casto clovek musi povedat veci,ktore by za inych okolnosti mozno ani nepovedal, kedze ho k tomu dotlacia okolnosti a zufalstvo, ze to okolie nechape a uplne sabotuje, nesnazia sa pochopit preco? toto zena podstupuje ci vyryva...a mas pokoj, ja nastastie tieto veci s nikym z rodiny nemusim riesit, vsetci su ticho alebo to respektuju, ale tiez v inych veciach musis povedat pekne nahlas svoj nazor a kolkokrat aj za hranicu slusnosti,takze tlieskam...a nic si z toho nerob....dieťa svoju mamu ma a aj ju bude mat navzdy (hororove scenare tvojej svokry su na pobavenie) !!!:DD

Petulielienka

opytala prečo si mysli že jej ovisnute prsia pod pupkom sú krajšie =D - odvtedy mám pokoj ;-) ale ja ich kaslem neboj tí naši muži nás ešte budu prosit aby si mohli chytiť ;-)) minule mi kamarát povedal že "ten" čo chytil silikóny iné prsia nechce ;-) tak snáď sa spamataju

Petulielienka

MerryNR
Jasne že žiaril,ale ja budem na tom určite podobne,ten môj mi stále vyhadzuje na oči že s jeho dvoma kamarátmi sa kvôli prsiam rozišli frajerky..a nikdy nezabudne podotknúť či mám az také malé sebavedomie že si ho potrebujem takto dvíhat a to ani nehovorím o svokriných poznámkach aká som nezodpovedná voči malému že dobrovoľne ohrozujem svoj život že sa mi niečo stane a maly predsa potrebuje mamu!! A minule poznamenala aké sú silikonove prsia skarede..tak som sa jej o

sisente

Mery NR

ved on ziarli :))) az teraz mu doslo o kolko taky plny vystrih zenu obohati a sa boji o teba ze ta budu viac obzerat! urcite je to o tom, ale prejde ho to, no bude stale na pozore :) a urcite ti na leto odporuci nosit rolaky :)))...

drndula

Mery NR,

no s tym tvojim mužom to mas veru tazke, teraz by si potrebovala pomojkat ty a nie sa mu doprosovat a mat este pocsit viny zato ze si si isla dat zvacsit prsia...:!!!
raz musi povolit, neverim zeby ho toto malo drzat po zbytok zivota, mozno ho stve to (ak je odporca silikonov a verejna mienka ho ovplyvnuje) ze nechcel kvoli tomuto aby si na ten zakrok isla,zeby aztaky spokojny bol s tvojim hrudnikom pred opkou????
vyrovna sa s tym raz istotne,len to asi treba rozdychat, si to ozaj necakal ze pojdes :P ale splnila si si sen tak nemaj absoluuuutne zaidne vycitky svedomia, ani sa nedaj zdeptat, bud stastna, a ked to casom uzna a pochopi, tak zisti aj sam, ze tato operacia pre teba bola dolezita,aby si sa citila plhohodnotne,.....
ja som podporu od muza mala, a velku, istym sposobom mi on navrhol, ze ked hcem aby som isla..tak som rada ze je taky a poviem ti,je taky spokojnyyyyyyyyyyyyyy ze az, nepovinne tlakove masaze su u nas skoro na dennom (nocnom) poriadku, hihi, sa niekedy obavam aby mi ich neurval..:D (ale dr. mu ukazal ako moze mackat, bal sa...) drž sa,pamataj,nic netrva vecne,ani to jeho ofukovanie, raz sa zlomi...:DDD

ajka1988

Mery NR
Neboj neskôr ho to úplne prejde, ak ťa má rád. Počkaj neskôr ešte bude ľutovať že sa na teba hneval.
Tie vannkúše, no ja mam 7 deň a stale spavam asi na 3 vankušoch. Prvé dni som ich mala asi 6 :D No čím viac spím akoby po sediačky tým to menej boli. a ešte keď si pri spánku kolena zdvihnem. Ja keď spím viac po ležiačky mam také bolesti, ktoré prídu tak nárazovo že sa nezdvihnem z postele. mna musí priateľ dvíhať. Neboj tie bolesti zdvládneš. Je to ťažké, tiež som prvé dni bola nevyspatá polámaná čo som musela po sediačky a to sa ja moc nevyspím. Ale par dni a bude lepšie. Každým dňom to bolí menej.

Mery NR

xantipa,
mne je od toho flectoru tiež blbo, ale aspoň bolesti nie sú. ty si nemala pocit pár dni po opke, ako keby ti prsia opuchli? mne sa zdá, že ich mám väčšie ako včera

Mery NR

táto prvá noc doma bola hrozná. neviem ako dlho vydržím to spanie posediačky.
baby ešte stále spíte tak na 3 vankúšoch? rozmýšlam, že túto noc si dám už len 2 :-), len neviem či to nebude ešte viac bolieť. muž je tvrdohlavý, ešte nepovolil, ale ja sa mu snažím líškať a mojkať sa s ním. len ma to trošku trápi, že aj ráno videl ako sa zvíjam od bolesti a ani sa na mňa nepozrel. túto jeho stránku som vôbec doteraz nepoznala. bavíme sa, ale akonáhle začnem niečo o prsiach odíde z izby, riadne ho to ešte furt serie.