Mery NR,
no s tym tvojim mužom to mas veru tazke, teraz by si potrebovala pomojkat ty a nie sa mu doprosovat a mat este pocsit viny zato ze si si isla dat zvacsit prsia...:!!!
raz musi povolit, neverim zeby ho toto malo drzat po zbytok zivota, mozno ho stve to (ak je odporca silikonov a verejna mienka ho ovplyvnuje) ze nechcel kvoli tomuto aby si na ten zakrok isla,zeby aztaky spokojny bol s tvojim hrudnikom pred opkou????
vyrovna sa s tym raz istotne,len to asi treba rozdychat, si to ozaj necakal ze pojdes :P ale splnila si si sen tak nemaj absoluuuutne zaidne vycitky svedomia, ani sa nedaj zdeptat, bud stastna, a ked to casom uzna a pochopi, tak zisti aj sam, ze tato operacia pre teba bola dolezita,aby si sa citila plhohodnotne,.....
ja som podporu od muza mala, a velku, istym sposobom mi on navrhol, ze ked hcem aby som isla..tak som rada ze je taky a poviem ti,je taky spokojnyyyyyyyyyyyyyy ze az, nepovinne tlakove masaze su u nas skoro na dennom (nocnom) poriadku, hihi, sa niekedy obavam aby mi ich neurval..:D (ale dr. mu ukazal ako moze mackat, bal sa...) drž sa,pamataj,nic netrva vecne,ani to jeho ofukovanie, raz sa zlomi...:DDD