Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lamima

baby
ktoré ste boli u dr. Červeňa na operácii, robili ste si niektorá aj predoperačné vyšetrenia u neho? Ak áno, koľko vás to vyšlo? Čítala som tu zaujímavé príspevky od niektorých, ako reagovali ich obvodní doktori a ostatní a ten môj zareaguje presne tak isto :-))) Ak ste tu niektoré, ktoré majú tam predoperačné, napíšte mi prosím, ďakujem :-)

tenda1

xantipa

ja som brala 3x4 tabletky asi 3 týždne , ale neviem Ti povedať ako by sa to liečilo keby som ho nebrala a brala som ho aj po nose a ten mi robil Červeň

tenda1

Katka

ja by som Ti poradila len jedno , ako to chceš Ty a si o tom presvedčená , tak sa vykašli na druhých , reči pominú za dva týždne a potom si na to nik ani nespomenie :-)a Ty budeš mať to čo si chcela ako aj my ostatné :-)

xantipa163

Baby od Cervena, ale aj ostatne..brali ste ten Wobenzym po opke?
V akom mnozstve?
Volala som so sestrickou, ona ze ho netreba, ze ked tak po tyzdni, dnes som si vsimla,ked som si potahovala podprdu, ze sa mi pod prsiami urobili trochu modriny(sestricka, ze tie su bezne), tak uz len preto by som chcela nasadit Wobenzym.

tenda1

Mery NR

ja som 4 týždeň a už je to v pohode , neboj tie prvé dni dáko vydrž a bude každým dňom lepšie :-) a aj manžela to prestane baviť:-) a prestane sa ofukovať

Katka54

A ešte moju skúsenosť k tejto téme v skratke - môj ex sa dozvedel o opke, tak všade o mne vytrubuje, že som špinavá k*rv*, ktorá sa potrebuje tunningovať. Nezaujímajú ho moje dôvody a ja nemám potrebu mu to zas vysvetľovať. Atakuje mňa, moju rodinu, priateľov.. Nechcela som, aby o tom niekto vedel, teraz o tom vedia VŠETCI. Viete si to predstaviť? Takže pred operáciou bojujem aj s týmto, ale chce to všetko čas a pevné nervy. Je to naše slobodné rozhodnutie, naše telo a naše okolie to musí akceptovať.

Katka54

Petutulienka,

neviem, že by závisť? Tá ktorá to podstúpi, tak je jasné, že má na to aj prachy, aj "gule"... A väčšina podľa mňa riešia práve tie prachy. "Tá sa musí inak mať, keď si môže dovoliť vyhodiť 3 tis. éčok na operáciu."
Psychika ich nezaujíma..

Petulielienka

Xantipa
Nemusí ti jej byt ľúto ona je veľká sviňa ! :)

Drndula
No fakt na pobavenie a ked som jej povedala že som na nervy že si nemôžem ani pekne plavky kúpiť,v podprsenke mám sto vypchavok a ked sa vyzleciem vyzeram jak indianska babička po 75detoch tak mi nato povedala: No keby to je az tak zle tak s tebou môj syn nieje!!! No ako nezastavi sa cleveku rozum??? Ale našťastie nemáme najhorší vzťah už len vďaka tomu že si povodne veci narobinu (trochu mimo témy) Ked sa mi narodil maly tam tu skoro bývala a to nehovorím že sa mi sem vždy napchala bez ohlasenia ako prepadovka a myslela si ako sa z toho teším,tak som uz raz nevydrzila ked prišla a mala som tu kamosky ktoré prvý krát videli malého,a opytala som sa jej dokedy sem chce chodiť ako na hodiny klavira =D odvtedy to obmedzila a vždy zavolá ;-))
Ale aj tak nechápem čo maju všetci proti implošom, ved kto im dal nato právo nás kritizovať,čo koho do toho je to naše slobodne rozhodnutia,ved je demokracia nie ?! Nikto nepovedal že idem "zajtra" fotiť do playboja a ukazovať ich celému svetu