Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

givenchy

idem do Chirmedu v KE , kocka ktora to vravela bola u niekoho ineho.. nespominam si na meno ale vystrasilo ma este aj to ze ju ten doktor poslal s tymi drenami domov. hned po operacii :/

mia_31

givenchy

to sú dreny, neviem ku komu ideš ale u nás to lekári zvyčajne nedávajú, takže sa nemusíš obávať.

mia_31

jazz

ahoj, aké sú u teba hojacie procesy? všetko ok? ja celkom v pohode akurát tá špička je zboku taká gulatejšia, spredu oka, tak dúfam,že sa to ešte upraví.
inak už sa vieš normálne vysmrkať? :)

givenchy

ahojte baby.. mne sa to uz blizi! tak sa tesim.. ale mam otazku. jedna kocka mi vravela ze ked sa zobudila mala v prsiach nejake hadicky ??? ...to ma trosku vystrasilo..:/

saskasok

Luciaaa 1
Ahojky,no ja mam tiez male dieta v maji bude mat dva roky.Prvy termin opky som mala v juni ale som to prelozila,lebo som si nevedela predstavit ze co by som v lete s malou robila,kebyze sa nemozme ani kupat,tak som to zmenila idem zaciatkom septembra k Cervenovi a dufam,ze mala uz vtedy bude samostatnejsia.Uz aj teraz je samostatna ale este ju musim dvihat do a z postielky a do kocika.Mne velmi nema kto pomoct,len mama cez den a muz v noci tak som zvedava,viacej ma trapi starostlivost o malu ako potom tie bolesti.Som zvedava ako budes zvladat,aspon mi das nejake rady:))))

Petulielienka

MerryNR
Sak to,ty si to vyriesila najlepšie,lutujem že som nesla skôr ked bol menší..ten môj je taký čert,stále v pohybe ani na chvíľku si nesadne a nezahrá sa,vonku sa mi hocikedy šmarí o zem ked sa mu niečo nepáči neviem si predstavit ako budem robit nejake prudké pohyby,v noci je ešte sto krát hore tak to bude sranda sa vytrepat z postele ;-)

Mery NR

cayman,
áno menilo sa heslo. galerku má už na starosti zajacik. napíš jej na galeria@zoznam.sk pošle ti nové prihlasovacie údaje, keď si tam evidovaná

Petulielienka

Baby koľko ste platili za to interné vyšetrenie,ten môj internista pýta 70evry,skoro som odpadla ;-)
A chcem sa ešte opýtať tie čo ste boli u Červeňa nemôžem mat na né hroch ani priesvitný lak popr.gel?