Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

lucy1990
no moj to tiez neurobil na 100%, neoplachol to dokladne, no ja si bezne umyvam hlavu kazdy druhy den, takze pre mna vydrzat 4 dni, to bol rekord. :-)

xantipa163

lucy1990
ja so si umyvala uz v utorok, teda muz mi umyval. :-)
Naklonila som sa nad vanu, drzala si prsia a on umyval. Treba co najrychlejsie postupovat, aby ta neboleli prsia.

sisente

lamima

isla som domov, ale ja som priamo z BB, bola by som isla aj skor na tie predoperacne, ale som sa spoliehala na svoju obvodnu, kde som nepochodila a oni asi v NM skor daju termin ked ta sestricka objedna, lebo ja som sama volala na objednanie a az ked som povedala ze som od Cervena, tak ma tam horko tazko supla vraj, tak zavolaj skor, alebo sa opytaj sestricky cervenovej ako to chodi.

Lucy1990

Ahojte, tak ja uz dnes fungujem uplne normalne, fakt to stoji za to :-) uz sa neviem dockat soboty ze si tie moje kocky znova uvidim :-D len tie moje vlasy by sa uz zisli umyt a neviem ci to mam skusit s muzom, alebo ist niekde do kadernictva.

lamima

sisente
dakujem za info :-)) cena je uplne v pohode, a už si tam rovno aj ostala, či si šla domov a na druhý deň znova prišla?

sisente

lamima

robila som si predoperacne v Novamede tiez, vysli 44 euro, vsetko co bolo treba, a stacilo den pred operaciou

Mery NR

xantipa,
podľa mňa ten wobenzyn ti uškodiť nemôže, ale naopak, len zlepšiť hojenie a pooperačné obdobie. mne Očenáš povedal, že 3x4 ks denne, druhý doky zas 3x6 ks denne, tak som zvolila strednú cestu a dávam si 3x5 ks denne :-)

Mery NR

žijeme ešte asi v prispatom komunistickom svete, mňa to hrozne vie vytočiť. každý kto započuje silikóny si hneď predstaví veľké umelé gule alias Pamela Anderson. nechápu, že silikóny môžu vyzerať aj pekne a prirodzene. keď čítate aj články o prsiach, či príspevky všade dole v komentoch na silikónové krásky len kydajú. ale keď si ide napr.niekto dať zmenšiť prsia je chúďaťko a to už plno chápu a tolerujú..