Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Drndula
Krásne prsíííčka ;-) akú máš vlastne veľkosť impl? Inak ty si asi mesiac po opke že? Ako si na tom s rukami? Uz ich dvihas v pohode?

luciaaa1

xantipa163

ahoj :-) tipovala som ťa tu na iny nick :-))) hej pozeram, baby su super, hlavne som rada, že nie som sama s tak malym dieťaťom po operacii :-) zajtra ma to čaka..mam už strašný stres

mia_31

jazz

nemám šupinky ani som nemala. ja práveže dosť smrkám hlavne v zime,teraz sa snažím nesmrkať iba fakt nutne a teda není to príjemné ešte to bolí. masírujem iba tak,že si to občas chytím a stlačím ako mi ukázal ale nie pravidelne tiež to ešte bolí.
a prská ako? všetko oka?

xantipa163

luciaaa1
no vitaj, tak si predsa dosla. :-)
Dobre si urobila, tak ako som ti uz pisala na "Omlazku", tu sa vela dozvies. :-)

jazz24

Mia_31

v pohode to prebieha aj u mna,ale je este opuchnuty.. no ja som este nesmrkala:)ja aj tak celkovo,velmi nesmrkam iba ked som fakt chora a mam nadchu;)inak to nejako nepotrebujem..a co uz masirujes?aj ty mas este na nose supinky?:)v pondelok uz idem aj do roboty..

ronie

dakujem:)ja som velmi spokojna:))no trvalo to asi taku hodku a pol maximalne dve:)

jazz24

Mia_31

v pohode to prebieha aj u mna,ale je este opuchnuty.. no ja som este nesmrkala:)ja aj tak celkovo,velmi nesmrkam iba ked som fakt chora a mam nadchu;)inak to nejako nepotrebujem..a co uz masirujes?aj ty mas este na nose supinky?:)v pondelok uz idem aj do roboty..

ronie

dakujem:)ja som velmi spokojna:))no trvalo to asi taku hodku a pol maximalne dve:)