Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Petulelienka,

ďakujem moc,mam z nich ohromnú radosť,ano fotka he zo vcera jed som du ju kúpila v obchode a bol presne mesiac...

Ja som mobilna bola skoro,snažila som sa čo najskôr hýbať ako bolesti dovolili....a Uz na 10ty deň ked mi vyberali stehy som pravú zdvihla skoro nad hlavu,ľavá ma ťahala,tie vnytir stehy ťa nepustia,ešte teraz cítim take ťahanie.....
Ja mám ES,okrúhle,VP a 400ml,okrúhle som chcela hneď.nastastie som mohla mať aj tie a aj anatomy

drndula

Jazz,

Ďakujem:)
Neviem ču zväčšili,skor mam pocit ze Uz idpuchli a usadili sa,toto he 75C Nevystuzena,kosticova podprda,Vcera kúpena ;););););););););)

drndula

Givenchy,

To su pravdepodobne drenaze,neviem kde a kto ra bude operovať,ak dr.cerven-ten ich nerobí.majú funkciu že sa cez ne odvádza pooperačný bordel z tela by nedošlo k infekcii či zápalu atď,napr.Trska ich robí

nela311

givenchy
ahoj, a ku komu do chirmedu ides?ja som tam bola operovana pred 3 tyzdnami a operoval ma Dr. Kačmár, a tiež som mala dreny, no ráno mi ich vybrali, to je blbosť žeby ta s nimi poslali domov...tak sa toho nemusíš bať....
a kedy ideš?

Mery NR

xantipa,
tebe menili podprdu? prečo? mňa tá moja vôbec netlačí, ja si tam v kuse nakúkam,neviem či som ju aj neroztiahla :-)mňa tlačí jedine vtedy keď sa moc namáham, vtedy mi prsia stvrdnú ako skaly, ale ľahnem si na chvíľu a ten pocit je preč.
luciaaa1
dreny sú hnusné, ja som ich mala po cisárskom a vyberanie bolelo ako sviňa. ja sa už mám fajn, podľa mňa až moc dobre na to, že som tak málo po opke. prsia ma už vôbec nebolia, len keď niečo ťažšie zdvihnem zacítim pálenie, alebo keď spravím prudký pohyb, skôr ma bolia chrbtica a kríže od spania. mala by som sa možno trošku aj krotiť, dnes ako už necítim bolesti som začala frajeriť a pustila do upratovania, nadrapovala sa s malým a prsia mi stvrdli a dosť pálili, ale teraz už ležím a sú v pohode.

jazz24

Mia_31

hej vsetko super:))uz som aj nakupovala podprsenky:))pekne maknu:)som strasne rada,ze som sa na to vsetko dala:)a ludia co si im o opke nepovedala,vsimli si nieco?

xantipa163

luciaaa1
sedela mi aj ta predtym, len bola trochu volnejsia v objeme. Ale co narobim, ked musi byt takto narvata, aby tie prsia dostali nejaky tvar.
Drzim ti palce na zajtra, budem na teba mysliet. :-)

luciaaa1

Petulielienka, Bimbi, saskasok

jasne, budem vas informovať ako to zvladam a musime to zvladnuť, ked sme sa už na to dali :-)

luciaaa1

Mery NR

ty maš naozaj maličke babo :-) ja som bola v tom, že minimalne rok po kojení sa nema isť, ale to som už davnejšie počula..a asi to je ozaj lepšie v tomto veku, môj už ma svoj vlastný rozum a sam vie čo je pre neho najlepšie :-))) a ako sa cítiš 3 dni po? kedy to bolo najhoršie?

inač ja som bola na silikonoch pred týmto tehotenstvom, je to 5,5r dozadu a ja si nepamätam tu bolesť, bola som u fabryho a mala som dreny, tie prve dva dni boli najhoršie a ked mi ich vyberal, to bola si najväčšia bolesť-dosť neprijemne..