Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

4pegy4
kedy mas opku?? na teba som zvedava.. keby sa teraz dalo tak hned idem do vacsich, mne sa dost zmensili :( ako sa usadili a povolili a to som uz 2 mesiace po..dufala som ze mi este vystupia ako tu niektorym kockam a nic.. tie tvoje vobec nevyzeraju na 280, ale vacsie aspon na tej fotke nie:).

xantipa163

Katka54
Ahoj. Doktor Cerven ti odkazuje, ze termin ti urcite nezrusil.

Ci tvoj ex u neho bol, ci nie, to mi nechcel povedat, ale toto ti mam odkazat. :-)
Dnes som bola na kontrole v PK.
Tak sa tes. :-)

4pegy4

nellyy

jasné oni potrebujú čas.aj ja som ich mala po operácii tiež uplne iné.no potom aj cca.také 3 mesiace boli uz uvolnené usadené.neboj všetko bude ok :-))

tenda1

Mery NR

ja som bola tiež u Očenáša a tiež som rozopla na dva háčiky , ale viac nie , veď vydrž , nech sa niečo nepokazí .

Uvidíš , že budeš nakoniec spokojná. Mne sa to mení každý týždeň sú krajšie a vždy v pondelok si robím foto a porovnávam :-) Chce to naozaj svoj čas , ja som mala straaaašne opuchnutý pravý ale strašne a už je to stále lepšie a od tej podprdy ma boleli pazuchy , strašne to rezalo a už som 5 týždeň , čo som teda myslela , že 6 týždňov určite navydržím :-)

Takže , vydržať vydržať:-)

drndula

Mery,

Tie farebné Podprdy mi ešte neprisli,objednávala som ich cca dva týždne dozadu,ešte týždeň in dávam,zvyčajne do troch týždňov príďe balík,potom dám vedieť,uz sa na ne moc tesim...

nelly,

S tou asymetriou este nepanikar,si krátko po opke,možno Je to spôsobené opuchom,možno nie,uvidíš čo povie dr. Ja som bola na 10ty deň na stehy,ešte mi ho napraval,pravý bol nižšie,podlepil mi ho a o dva týždne nato som mala prísť ešte na kontrolu,Bolo to Uz lepšie no milimeter este chýbal rK znova podlepil,nasadil pooperačný pás nosiť skriza aby ho tlačil hore a ľavý dolu,ale myslím že Je to Uz lepšie,teraz pi mesiaci idem opäť na kontrolu.ten pás nosím ba nejaké 2hodiny denne,ale ja si to nechám aj poldna...s prsiami sa dá robit a formovať dlhšie,tak neboj,ze sa to zrastie zle,dr.vie či robí inak by si chodila ešte častejšie...;)))