Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

vladka19,
to mi je veľmi ľúto, myslela som si, že je všetko ako má byť a si šťastná a spokojná. veď sa ti už začali pekne hojiť, a po tej konzultácií u Očenáša si bola taká spokojná.. neboj sa, ešte si stále krátko po opke, aby to bol konečný výsledok, do pol roka sa stále menia, musíš myslieť pozitívne a všetko dobre dopadne. držím silno moc palce!

petulik55

Ahojte Kočky... Tak ja uz mam po opke bola som operovana 3.2
Takže moje pocity pred opkou boli neskutocne, bala som sa ako mala. Ale ked som uz bola na stole tak to slo pekne. Po opke som sa sama premiestnila z postele na postel. Neni to ziadna hroza a ani to nebolíííí .. a moje prska su kraaaaaaaaaasne :)))) som rada že som tu opku podstupila a sla by som zasa :)

4pegy4

nellyy

ano oni sa usadia a uvolní sa koža.pozri si foto mám jednu v galerii.
ja som mala základ malé prská..ale gulate , neboli ovisnuté.
dakujem si zlatá...
ale práve na mna lezie chrípka a v stredu mám operáciu.

Lucy1990

vladka19

Nie, uz neplanujeme :-)

4pegy4

Aj u mna presne to iste, tiez by sa mi tam pomaly zmestilo aj viac, boli by este zdvihnutejsie :-)

Mery NR

Dakujem, si zlata :-) dufam, ze budu kazdym dnom este krajsie :-) a som zvedava na tvoje ;-)

nellyy

Tak super, ze si sa dovolala, aspon budes pokojnejsia, do 2 tyzdnov by mohol zmiznut opuch a uvidi sa.

nellyy

4pegy4

Usadili?? Oni potom ešte padnú, však? Koľko si mala pôvodne svoje..veľkosť?
Držím päste aj kamoška ide na didy + nos, ale do PK

4pegy4

nellyy

skoro 5 rokov mám od prvej operácie.prvé mám 280ml a teraz idem 500.nemám s nimi nic len chcem vacsie.usadili sa mi.idem do BB k červenovi ale + aj nos.

4pegy4

nellyy
aj ja som mala inak strasne bolesti a dosť dlho...a pravý prsník ma bolel ovela viac ako lavý.ja som mala pocit akoby mi niekto rezal v prsniku, ale iba v jednom.
no napriek tomu v stredu idem zas na výmenu aj ked som si povedala že už nikdy viac.