Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

4pegy4

xantipa163

neviem či ide niekto ešte v ten den.už som sa pýtala a nikto neodpovedal, takže neviem :-(( ja idem k červenovi do BB.

zajacik_006

solnicka
kedy si posielala fotky,lebo teraz som sa dívala a zatiaľ nič. Niekedy,ked je viac fotiek,tak mail akosi dlhšie prichádza. Mrknem ešte o pol hodinku a dám ti vedieť.

drndula

Katka54

Zajtra držím palce,až mi zimomruavky behajú pi tele keď si predstavím se som mala ist zajtra Ja a Uz to mesiac mam za sebou,tak sa poriadne vyspí na.bruchu AK si.bruchospacka a ozvi sa keď budeš môcť,myslím na tebaaaaaa....;))))))

solnicka

zajacik poslala som ti nejake fotky v niekolkych emailoch za sebou...keby si mi mohla dat vediet potom ci dosli a kolko...len preistotu..pretoze Baske to nejako nedochadzalo tak len chem vediet ze co a ako :) inac posielala som to z priatelovho emailu aby si nezostala zaskocena ze nejaky chalan :D
Dakujem pa

4pegy4

lucy009

ahoj.termín mám teraz v stredu 15.2.už sa teším.jasné dám foto..som zvedavá.ty máš velmi pekne prská.

Mery NR

dakovna,
konečne si sa tu objavila! :-) číham tu na teba už dlho, ako aj na všetky fotky kočiek od Očenáša. Pekne sa ti prská usadili a dosť zmenšili, pôsobia úplne prirodzene, vôbec by som nepovedala, že tam máš až 390. môžeš byť spokojná :-)
leus
mám 320 anatómy Arion, ale ja som krpaňa 158cm a 47 kg, takže ich určite budem mať trošku väčšie k postave. však uvidím v stredu na kontrole