Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

.. a voči manželovi som včera zmenila taktiku :-) už pretiekol môj pohár trpezlivosti. teraz som ja tá, ktorá sa s ním nebaví a odpovedá len na tie najnutnejšie otázky. snažím sa robiť všetko sama a keď niečo nie je v mojich silách poprosím radšej staršieho syna ako jeho. všimol si to a aj sa ma pýtal prečo som urazená, tak som mu vravela, že radšej vykrvácam aby som ho už o niečo žiadala a pozerala sa na jeho kyslý ksicht, s akou neochotou mi pomáha. a odvtedy ako vymenení. vtiera sa mi, pomáha mi aj keď ho nežiadam, dnes som dostala raňajky do postele a objatie a pusu po 2 týždnoch :-)))

Mery NR

xantipa,
takých ako sme tu my asi nie je veľa :-) ja som tiež rada, že som nešla do väčších a to ma doky pokúšal a ponúkol mi aj väčšie. mne sa aj tieto zdajú dosť veľké na mňa a muž tiež hovoril, že si myslel, že budú menšie a teraz mám ešte aj tú sťahovaciu podprdu. trošku mám aj strach aké budú bez nej, či budú o moc väčšie..
ako to je? tá podprda ich moc stiahne na pohľad? ja sa spolieham na to, že teraz sú ešte aj opuchnuté a keď sa trošku aj usadia budú ok. len dúfam, že mi nevystúpia ako to tu niektoré píšu..

xantipa163

nelyy
mam 350ml, anatomicke, pod sval

No predtym...ja som si dala pred 15 rokmi zvacsit prsia s vkladanim pod zlazu, len 150ml. Pred rokom som si ich dala vybrat, takze aktualny zaklad pred touto operaciou boli male placky, ktore mi zostali po vybrati implosov. Vsak kukni v galerke.

nellyy

lucy009

už aj mna začína mrziet, ze som nešla do väčších a ešte ked padnu :(
To ale človek zistí až keď ich reálne má a vidí :)

lucy009

nellyy
ja mam 2 mesiace po a mne este zatial nevystupili, ale zmensili sa :). ale to je asi individualne.. Ty si mala asimetriu aj pred opkou?? Lebo ja som mala a ten pravy mam stale trosku iny a aj mensi a teraz ako sa mi po 2 mesiacoch usadili a zmensili tak sa mi zda ze je to vidiet viac. Ale ako som uz spominala ja som mala asimetriu aj pred takze nemozem ocakavat zazraky,ale doktor tvrdil ze sa to vyrovna a nebude to tak vidiet.. ak to nebude opuchom tak ti bude stacit len podlepovat alebo si dat pas na par hodin ako niektore baby tu a pomohlo. No mne neviem co by tak pomohlo, asi sa mohli zvolit rozdielne implose..

xantipa163

U mna vsetko ok, tu moju "zamilovanu" pooperacnu podprsenku nosit 3 tyzdne, potom uz nejaku normalnu.
Zvrchu je este trochu opuch, vraj sa to u mna bude formovat aj 3 mesiace, ja tam ma este nejake pozostatky pod tou zlazou, to puzdro co zostalo po tych predoslych implantatoch tak este trochu je, ale nie je to nejako vidiet, to trva dlhsie, kym vymizne uplne.
Ja som spokojna, aj s velkostou, aj s tvarom, mne za zdaju na moj vkus velke, takze sa nebojim, ze ked sa usadia, tak budem lutovat, ze som nesla do vacsich. :-)