Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

4pegy4

Som z BA takže dosť ďaleko, ale volala som akurát s doktorom a povedal, že to môže bolieť....tak dúfam, že to bude ok

O 2 týždne sa mám prísť ukázať, dúfam, že sa ešte bude dať niečo robiť, keď bude asymetria aj potom.

4pegy4

nelly

ja by som na tvojom mieste radsej isla za ním aj do BB.más to daleko???pozrel by sa na to a ty by si sa tiež ukludnila.

nellyy

Mery NR

Ľavý bolí normálne tak tupou bolesťou, ale ten pravý čo mám aj padnutejší bolí strašne, keď si nedám Flector mám pocit akoby som mala zlomené rebro....v noci som hore aj 7x kôly bolesti

Mery NR

nellyy
akú bolesť cítiš? až tak, že si musíš dať tabletku? podľa mňa taká tupá bolesť ako keby po svalovke je ešte normálna na 8.deň. predsa len ten sval bol porušený a trvá kým sa úplne zahojí.

Mery NR

drndula,
takže sa moc neodporúča odopnúť si prvý týždeň, že? ja som také bolesti ani nemala, tuším len prvé 2 dni. bolia ma len ráno hneď po vstávaní a takto cez deň ako keby silnejšia svalovka, ale dá sa to vpohode vydržať.
baby
došli vám už tie farebné podprdy z bonprixu? aké sú? nehodíte foto?
doteraz som nemala pocit, že by mi tá sťahovacia podprda bola malá, ale teraz ma už tlačí. žeby mi opuchli prsia? dúfam, že som to včera neprehnala s upratovaním a preto ten pocit. ale robím všetko len s mierou a akonáhle cítim bolesť, prestanem a ľahnem si.
vy ste boli prvý týždeň úplne v kľude a len oddychovali?

nellyy

Tak baby volala som s doktorom a povedal, že o 2 týždne je zase v PK a mam sa prísť ukázať, zatiaľ to môže byť asymetria spôsobená opuchom ak to bude aj potom musí sa to už riešiť, len dúfam, že už nebude neskoro, ale verím doktorovi určite vie čo robí.

Len mám stále bolesti a to som už dnes 8 deň po opke....je to normálne???

drndula

Mery,

Neboj vydržis....Ja som pre bolesti ani nemala pomyslenie na to by som ich skúsila rozopnúť,bála som sa by som s nimi čosi neurobila,tak dr.krútil hlavoy ze aká son bola poctivá...;)))

Mery NR

Lucy1990,
na to, že si len týždeň po opke sú už teraz krásne :-) páčia sa mi veľké prsia, napr. aj Jarová ich má pekné, ale na sebe si to neviem predstaviť, ja som chcela také k mojej postave, aby si rodina a ostatný nevšimli zmenu. až neuveriteľné, ako sa ti tam mohlo toľko zmestiť, keď si taká chudučká.
som zvedavá aké budú moje keď si odopnem podprdu.
baby od Očenáša, vy ste si doma prvý týždeň podprdu odopli a pozreli sa? ja zatiaľ len prvé 2 cvoky a tak jemne nakúkam ale už som strašne zvedavá, stále riešim dilemu odopnem, pozriem sa, vydržím? :-)

4pegy4

lucy1990

ja som sa pri prvej oke bála vacsej velkosti, lebo som si to nevedela predstavit , že ako budú vyzerat.priznám sa že ani som tolko nehladala na nete a ani som sa z nikým neradila.potom ked som bola po opke na druhý den mi hovorí dr., "bavili sme sa na sále že prečo sme nedali vacsiu velkost ".odvtedy som mala chrobáka v hlave no a hlavne ked sa usadili tak sa mi mália :-)) a teraz mi tiež hovoril, že sa zmestia vacsie.
ale čo je horšie lezie na mna chrípka :(( začínam kašlať a bolí ma hrdlo :-((

BABYmica09

Ahojte, 3 mesiace som tu nebola a vidim ze prispevkov dost pribudlo za ten cas:))
O mesiac ma caka operacia u Cervena a neviem sa uz dockat. Kedze sa medzitym zmenilo heslo do galerky cakam nan a neviem sa dockat vidiet vase nove prsia baby.
Ktora z vas ide okolo 20 marca na opku do BB?