Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Mery,

Tie farebné Podprdy mi ešte neprisli,objednávala som ich cca dva týždne dozadu,ešte týždeň in dávam,zvyčajne do troch týždňov príďe balík,potom dám vedieť,uz sa na ne moc tesim...

nelly,

S tou asymetriou este nepanikar,si krátko po opke,možno Je to spôsobené opuchom,možno nie,uvidíš čo povie dr. Ja som bola na 10ty deň na stehy,ešte mi ho napraval,pravý bol nižšie,podlepil mi ho a o dva týždne nato som mala prísť ešte na kontrolu,Bolo to Uz lepšie no milimeter este chýbal rK znova podlepil,nasadil pooperačný pás nosiť skriza aby ho tlačil hore a ľavý dolu,ale myslím že Je to Uz lepšie,teraz pi mesiaci idem opäť na kontrolu.ten pás nosím ba nejaké 2hodiny denne,ale ja si to nechám aj poldna...s prsiami sa dá robit a formovať dlhšie,tak neboj,ze sa to zrastie zle,dr.vie či robí inak by si chodila ešte častejšie...;)))

drndula

Mery,

Tie farebné Podprdy mi ešte neprisli,objednávala som ich cca dva týždne dozadu,ešte týždeň in dávam,zvyčajne do troch týždňov príďe balík,potom dám vedieť,uz sa na ne moc tesim...

nelly,

S tou asymetriou este nepanikar,si krátko po opke,možno Je to spôsobené opuchom,možno nie,uvidíš čo povie dr. Ja som bola na 10ty deň na stehy,ešte mi ho napraval,pravý bol nižšie,podlepil mi ho a o dva týždne nato som mala prísť ešte na kontrolu,Bolo to Uz lepšie no milimeter este chýbal rK znova podlepil,nasadil pooperačný pás nosiť skriza aby ho tlačil hore a ľavý dolu,ale myslím že Je to Uz lepšie,teraz pi mesiaci idem opäť na kontrolu.ten pás nosím ba nejaké 2hodiny denne,ale ja si to nechám aj poldna...s prsiami sa dá robit a formovať dlhšie,tak neboj,ze sa to zrastie zle,dr.vie či robí inak by si chodila ešte častejšie...;)))

drndula

Mery,

nelly,

nellyy

vladka19

Reoperácii? Čo sa stalo??? Načo musíš čakať??? Kto Ťa robil???
Aj ja som 8 dní po operácii....
Kedy Ťa robili a aké máš didy a problém???

nellyy

4pegy4

Keď si pozrieš pravý je dole padnutejší....dúfam, že je to ešte opuch,
Ja keď pozeram foto zdá sa mi, že keď sa usadia tak ešte trošku vystúpia? Myslim tak do mesiaca dvoch po opke??? Je to tak ?

4pegy4

nellyy

ale mne sa tvoje zdaju dokonale.prečo sa ti zdá že jeden je nižšie???
na foto ktorú máš v galerii sú ok.

4pegy4

nellyy

nemáš krpaté, máš ich pekné len sa ti usadia.ked si dás riadnu podprsku uvidís ako pekne vyniknu.ved ja mám teraz 280ml :-D ateraz sa uz taketo velkosti asi ani nedávajú a ked som isla ja tak max.do 300ml išli baby pred 5 rokmi.este som pred opkou chcela volat dr.že nech mi radsej dá 260ml.

nellyy

4pegy4

Ja som bola na tom pred operáciou rovnako, tak som si kúpila Echinacea 100mg s Vitaminom C + Zinok a postavilo ma to na nohy a nie je tam nič čo pred operáciou nemôžeš kôly krvácaniu. Ak sa dá kúp si ešte dnes a tom maš 3 dni....zaberie, teda mne zabralo.

Ja keď pozerám tie Vaše foto ja mám úplne krpaté didy, mala som si dať väčšie do kelu :)