Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

leus
práve som ťa pozerala v galerke, máš ich krásne, nemajú vôbec takú umelý silikónový look.. ja som bola v NR v Avelane u Očenáša. Zatiaľ sa nemôžem sťažovať, lebo som bola len v utorok operovaná a stále mám tu sťahovaciu podprdu, ešte som ich ani nevidela, len chytala :-). ja len, že dúfam, že nebudú o moc väčšie ako sú teraz. ale podľa mňa veľa záleží aj od podprdy aké budem nosiť po. určite keď budú veľké si nedám vystuženú podprdu, ale len takú jemnú čipkovú bez výstuže

Lucy1990

Mery NR

Super ze sa tvoj muz spamatal, hadam mu to uz ostane :-) a ohladne tej podprdy pooperacnej - mna strasne stahuje, ked ju mam, tak v obleceni pomaly ani nie je vidno ze som bola na zvacseni, ale ked ju rozopnem, tak prsia vystrelia :-)))

xantipa163

nelly
dakujem :-)
Co sa inak psika tyka, tak pozor pri venceni, nech ti netrhne voditkom a neposkodi sa nieco.

xantipa163

lucy1990
ja na 11.00, ale to absolutne fuk na kolku si objednana, aj tak sa ide po rade a to sa dnes 3 pipky predbehli, takze som tam bola cez 3 hodiny. :-( Ja pridem asi radsej skor, lebo potom pridu na konzultacku nadhery, ako dnes, vnutri boli HODINU a potom cakaj. Moj muz bol zatial na pumpe auto umyt a si vymyslal zabavu, aby nezdrhol.

leus

MERY NR
ty si kde bola na opke a kolkatky mas?No nepotesim Ta, ak sa Ti zdaju velke teraz, budu sa Ti zdat aj po 3mesiacoch , ked akoby vystupia-neviem ci vystupili ci co, ale sa mi zdaju este vacsie ako boli pred mesiacom, moj muz tiez neni spokojny s velkostou, mala som si dat mensie, vyzeram ako kojaca mamina

nellyy

xantipa163

sú úplne super, kukla som foto :)

Akurat na mna vyskocil psik dufam ze mi neublizil a nebudem mat na jednom jamku :D