Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

LucyD
klinika je nádherná aj personál ochotný, všetci sú tam fajn. Ja som bola u Očenáša operovaná. U Mládeka tam bola zhruba pred mesiacom NIN z tadiaľto z fóra a má ich krásne spravené. Tak tú ďalšiu konzultačku si objednaj čo najskôr, aby ti dovtedy neobjednali imploše s tou menšou veľkosťou.

LucyD

Mery NR

zajtra mám zavolať a potvrdiť termín na 29.feb. ale chcem si ešte dohodnúť jednu konzultáciu ohľadne tej veľkosti prediskutovať to. Ty si spokojná s klinikou a s doktorom? Bola si u Mládeka?

Mery NR

LucyD
ja som bola minulý týždeň operovaná v Avelane. Choď kľudne do väčších keď sa ti páčia a túžiš mať väčšie prsia, proporcie na to máš. Ja mám 320, ale som krpaňa. Ktorý deň ideš na opku? Ja tam idem teraz v stredu na kontrolu a potom za 2 týždne tuším v utorok.

xantipa163

nellyy
neboj, urcite ti nic neposunul. Na omlazeni nejake baby pisali, ze mali problem, ked sli skoro po opke vencit a psik im trhol voditkom. to je ale rozdiel. Vsak aj sestricka vravela po opke, nech nas nikto nezdviha tak, ze nam taha ruky.

LucyD

Baby poradíte aj mne? Za dva týždne mám ísť na operáciu k doktorovi Mládekovi v NR. mám 170 cm 57 kg, obvod hrudníka 74 cm obvod 80 cm prsia vykojené. Mám odporučený mentor, vysoký profil 350-380ml čo by mi cca. urobilo obvod 87 cm ale zdá sa mi to málo chcem určite minimálne 90 cm nemáte niekto podobné skusenosti? Ďakujem

lucy009

4pegy4
tak s tymi 500kami ti to vyplni na 100pro:)).Mas ich pekne sumerne a uz teraz vyzeraju velke vobec by som nepovedala ze mas iba 280,ale asi si mala slusny zaklad. No s tymi 500 budes mat riadne kozy ;))super, som zvedava :)Ake mas miery? A baby uz neplanujes?

lucy009

Bimbi
dakujem za pochvalu ;)))pozerala som na teba v galerke a mas pravdu mas podobny zaklad ako som mala ja. Ta moja foto pred je fotena v aprili a ja som mala opku v decembri a dovtedy sa mi prska este upravili takze ta asymetria nebola az taka viditelna ako je na tej foto,ale boli dost podobne tvojim. Teraz ako sa mi uz usadili tak tam vidim trochu rozdiel tak ma to trosku hloda a som uz 2 mesiace po.
Ano operoval ma Cerven, mam Nagor 485ml,anatomy,vysoky profil. Pred opkou som mala 75B,165cm,54kg.
Inac som spokojna pacia sa mi aj tvarovo, len by som prijala vacsie:)dost sa zmensili:(, ale to by ma teraz az tak netrapilo ako ten rozdiel. Hlavne sa neboj velkosti a ked ti este aj Dr.odporucil vacsie smelo do toho! Tie moje 485 vobec nie su velke, ver mi!! A takmer kazda si povie po opke ze mohla supnut vacsie:). Ake mas miery a kedy mas opku?