Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tia001

Ahojte, tak zajtra idem na to a uz teraz lutujem ze budem mat iba 330 ml, cez prsia mam 80 pod 71 tak netusim ci to bude dobre :( stve ma to. Tak drzte palce budem to potrebovat

4pegy4

lucy009

ahoj.baby už neplánujeme.základ mojich prs nebol velky ale mala som pevne, malé.

ronie

ja idem na ES 500ml vysoký profil.terau mám 280 ml a tie idem meniť.jasné dať ti potom vedieť ako to zvládam.už v stredu :-))))))) teším sa ale sa aj bojím.dakujem za podporu :-)) ty kedy ideš??

Mery NR

dnes som bola konečne medzi ľuďmi :-) starší syn mal v škole karneval aj s rodičmi tak som si s novými prsíčkami aj zatancovala. nikto si na mne nič nevšimol :-)
baby čerstvo po opke, vy si prsia sem tam aj kontrolujete, chytáte, či nemäknú a tak? lebo ja si ich vkuse stláčam a chytám a dnes som čítala, že to nie je dobré, lebo si tento prvý týždeň imploš môžem aj posunúť. trošku ma to vystrašilo