Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

a zajacik
mohla by si zmenit tusim je to tretia fotka je tak zboku dana a neviem preco ale pise tam ze to je po vysaden antikoncepcie po roku...to tam bola ina fotka ale nejako sa to tam doplietlo...uz som to spominala aj Baske ale asik zabudla...dakujem

solnicka

lucy1990
woow ty mas ake prsiska!!! woow no nadherne pockaj tak 3 mesiace woow!!! inac tebe sa ako zmenili prsie po kojeni...myslim ze si urobila dobre ze si pockala....
PS: a ta tvoja postavicka!!!!vvrrr!!! zavidim ;) ale v dobrom :) drzim palceky

solnicka

leus
Dakujem krasne!!!ty sa mas ako? vsetko ok?mne sa ta nerovnost stratila by som povedala ale na niejakych fotkach ju este zahladnem ale tie som neposlala :) ale nabuduce poslem!!! len ked dvihnem ruky uplne hore tak mam pocit ze ten jeden implos zostane na mieste a ten druhy sa zdvyhne a vtedy tam je skoro cm rozdiel ale ved sak ruky nedviham na opytanie :))) ale este stale mam pocit ze ten lavy je opuchnuty a zo spodu stale taky necitlivy...inac spokojnost!!! neviem sa dockat leta :D

solnicka

drndula
Dakujem pekne za pochvalu ;) som 3 mesiace po a uz vsetko super...spavam na brusku uz nejaku dobu a ani pooperacnu podprsenku nenosim skoro vobec..ani na noc.

solnicka

nellyy

neboj nemusela ti nic posunut, mozno len jemne udrela ale kedze si si kratko po opke tak ich mas velmi citlive a preto to tak citis...ja ked som po dvoch tyzdnoch nastupila do prace a prisla koleginka tak ma tak vystiskala ze az (nevedela ze som niekde bola) a tiez som hviezdicky videla a aj ma par dni potrapil prsnik jeden ale preslo to...ja si myslim ze to je tym ze su velmi bolava a citlive lebo su po opke...a akeho mas psika? lebo ak mas nejakeho vlciaka 60 kiloveho tak ok strach na mieste ale tak snad nie. Neboj urcite to bude ok...ale ked si niesi ista tak zavolaj doktorovi nech ta ukludni...