Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Katka54

Drzim palceky na zajtra :-)

Petulielienka

Dakujem krasne, uz som uplne v pohode, absolutne nic ma neboli, ani ked vstavam, musim sa krotit, niekedy zabudnem ze som bola pred 8mimi dnami operovana a uz by som aj dcerku zdvihla - potom ma trkne ze nemozem :-)

bimbi

Lucy 009
Chcem sa ta opytat aky druh mas impl., velkost a aky di mala zaklad resp. miery pred opkou.? ja mam myslim podobny zaklad aky si mala ty a som zvedava, ci budem mat porovnatelne prska s tebou, velmi sa mi pacia ako to mas spravene :) bola si u cervena? Ja mam navrhnute ES anatomy 370ml vys.profil, ale chcela som mensie, no presvedcil ma. Ty mas ake prosim? Dik

Petulielienka

Lucy1990
Wau! Máš krásne mega prsia ;-))

Len teraz nedávno si tu stresovala a už máš po a s vynikajúcim výsledkom..ako si natom inak? Už v pohode nič neboli ?

dakovna

Mery NR,
dakujem. Ano, zmensili sa od opky. No ja som mala pred opkou ziadne a chcela som prirodzene prsia. Teraz si mozem kupit konecne v pohode v akomkolvek obchode podprdu.
Mam teraz take smutne obdobie. Som za posledny mesiac tolko vyplakala ako nie za cely svoj zivot. Ani ma tie prisia tak netesia akoby mali. No, co uz snad to nebude trvat dlho.

Katka54

Mery NR,

ďakujem. Inak neviem prečo, ale som celkom v pohode. :) Uvidím, či budem môcť zaspať.. Tak sa tu zatiaľ držte a hneď ako budem môcť, tak píšem..

leus

solnicka
ja kus este mam rozdiel asi to tak ostane no co uz, ma tak napadlo minule ,ze svoje prirodzene som nikdy takto nepozorovala do detajlov ako tieto...na bruchu este nespim, kdeze, mne je neprijemne aj na boku ked lezim a si na ne tlacim a niekde som citala ,ze sa moze az po pol roku na bruchu , no a bradavky si este stale necitim na dotyk!

solnicka

nellyy
neboj to bude ok!!! nezabudni mysliet pozitivne!!!keby to neprestavalo tak urcite volaj doktorovi...ja som tiez panikarila ked na mna kolegina skocila od radosti ze ma vidi az som skrkla :))a potom ma palilo to jedno prsko nejaky ten den dva ale potom to preslo...to mas tak ked sa len jemne tuknes do zlomenej ruky tak to citis 100x viac ako normalne...a kolko si po opke? tusim ze par dni ze?