Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

leus
na ktorej sa ti zda vacsi? mne sa to zdalo predtym ale uz to nevidim...mozno na nejakej fotke to tak vyzera ale to moze byt aj svetlom ...takze tak...uz sa snazim neriesit....som spokojna a mam naaadherne prsia!!! ;))))))

4pegy4

lucy009

ked si pozries foto tak vidís že mám medzi krkom a prsiami velku medzeru, mne to dost vadí a preto to chcem vyplnit vacsimi prsiami.zato mi povedal aj dr.že môžem mať ovela vacsie.proste dosť miesta tam mám :-))

solnicka

leus
ved to asi vsetky sa teraz pozorujeme viac ako pred opkou ;) ale neboj to bude super! uz teraz su woow!!! a ja mam bradavky ok len trosku jaziev a spod prs je necitlivy este...ale tak to chce cas...

solnicka

zajacik
ak mozes tak to prepis myslim ze to je tak 2 mes po opke ale mam tam viac fotiek z toho obdobia...ale urcite to ma byt inde ako pred opkou ;) podla spodneho pradla to mozno zaradis :D
A dakujem este raz a exprexnu aktualizaciu!!! :*

bimbi

Katka 54
Aj ja ti drzim palceky na zajtra, nech to dopadne k tvojej spokojnosti a nech ta to co najmenej boli.. Aj mna to este len caka, super- ty uz to budes mat za sebou...

gabuliacik

ahojte! je tu niektora, kt. uz bola u dr. Cervena? ja mam termin koncom marca... vase pocity pred a po operacii? dakujem