Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Solnicka: mas ich uzasneeeeee, krasne!! aj ja sa uz neviem dockat. ale nato ze mas len 320 ml tak vyzeraju dost velke !!
ja idem do 400ml

ronie

4pegy4
ahoj chcem ti popriat vela stastia na operacii. ake imlantaty ti bude doktor davat? niekde som citala ze nad 500ml. mne chce dat doktor 515ml tak by som potom bola zvedava ze ake budu a este by ma zaujimal nos lebo ja stale nie som rozhodnuta ci ist aj na nos alebo nie. tak sa tesim ked budes po a porozpravas mi. drzim palce

ronie

Baby ako si mozem popozerat vsetky tie vase nove prska. ked poslem dakovne svoju fotku aj ked mam operaciu az za 10 mesiacov?

ronie

Baby ako si mozem popozerat vsetky tie vase nove prska. ked poslem dakovne svoju fotku aj ked mam operaciu az za 10 mesiacov?

solnicka

leus
No neviem ake si nosila predtym? ja som mala C ale po schudnuti a vysadeni antikoncepcie po roku som bola na takom B, takom slabsom B...takze som tak ratala a vlastne chcela take dobre C, ale tak o DD som nesnivala :D ale poviem ti ze ked som skusala v obchode to E tak som bola mimo aj s priatelom cely den z toho....a cely den som opakovala ze E?? ja mam E?? a priatel ze: ty mas E?? akoze fakt E?? :D no poviem ti ze sme nechapali a boli mimo chvylu z toho ale tak to bolo strihom ta podprdka bola jemne vystuzena takze asi preto...inac mne ziadne vystuzene nesedia...co je vlstne dobre lebo ja uz nechem vystuzene!!!!

leus

solnicka
cozeee?? ja som si skusala C podprdu a kosiky mi odstavali ako je to potom, nechapem...mne je B-ckova dobra