Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

leus
ja mam tak 32az 34 DD ale uz som skusala aj E a bolo male :DDD ale tak to od strihu...ale tak D ale skor DD
ty?

LucyD

Mary NR

s tou väčšou :) a NIN bola spokojná? Skúsim vyhľadať tie diskusie. Dúfam že sa nenahnevá že chcem ešte jednu konzultáciu že vymyšlam.. Chcela som si pozrieť aj nejaké fotky lebo veľa to tu spomínate, len neviem ako..

solnicka

rita
Dakujem aj tvoje su perfektne ;) a pocuj moja ta modra taka trblietkava latkova podprsenka to je podprsenka ci plavky? veelmi sa mi paci a tie tvoje rifle!!!

sisente

bimbi

ake mas miery teraz? ja mam presne to co ides mat ty a bola som tiez u Cervena, len sa mi zda ze mas trosku vacsi zaklad ako som ja mala. Ja mam teraz cez 91, predtym som mala 82 a pod mam 72...