Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Tia,
Aj ja ti drzim na zajtra palce!!! A neboj nebudes to mat malo, mne dal 370 a mam pod az o 5 cm viac a cez prsia o 4 cm viac.. Zalezi co si mu povedala, co ocakavas, ale dr. vie co robi.. Kam ides na po a ku komu?

bimbi

Jaj som to poplietla, Nagory mas ty , Lucy 009 tak ta otazka bola pre teba :)
Sisente, ty mas 370-anatomy, ved sa mi zdaju obrovske, ale mas ich nadherne, keby mne ich takto spravil tak som prestastna.. Len ty mas dvorce tam kde maju byt, mne idu bradavky smerom dole.. mala z vas baby niektora tento problem?

bimbi

Lucy 009, Sisente
Ja mam zaklad pod 75, cez prsia 84, meriam 169, vaha 56.. Chcela som plne dvojky, lebo mojmu muzovi sa obrovske nepacia a aby to bolo co najprirodzenejsie, ale dr. ma presvedcil, aby sme dali trojky, zas nie som nejaka extra chudota :-)).. Po opke by som mala mat 92cm.. Dufam ze to nebude vela, nikto o tom , ze idem nevie len moj muz, ..mam mat ES anatomicke vys.profil 370 ml.. Len ja mam problem ze mam nizko dvorce, tak mi ich ide nejakym vnutornym stehom prichytit o sval, aby sa zdvihli.. Malo by to pomoct a ked to nebude stacit mozem si dat posunut v buducnosti, ze to le len koza, nie take hrozne ako tato opka, ale zas su okolo jazvy.. Tak uvidime..
Baby uz toto niektorej robil?
Termin mam 5.3. ale sestricka mi kazala byt na telefone a vybavit si predoper. tak to bude
mozno aj skor :))))
Sisente, tebe Nagor navrhol sam? Mna sa nepytal aku znacku chcem, dal mi rovno ES, a ja som sa zabudla spytat na ine.. On rad robi s ES

rita149

solnička

ta modra tirkicova to je Celvin Klein podprsenka, v zadu ma normalne ramienka len z predu su taketo.Je super,nevystuzena,makučka.

barbora10

lucy1990

mas ich paradne!!!velmi sa mi pacia.

solnicka

aj tvoje su perfektne.podla mna ich mas velmi pekne urobene.

xantipa163

LucyD
treba poslat svoju foto prs+ nick a nejaky popis k tomu- Zajacikovi
na mail: galeria@zoznam.sk
az potom mas moznost vstupu do galerie