Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

xantipa
Dik, asi tu uz nie je, skusim sa jej to spytat zajtra.. Ja uz na to ledva vidim, citam to tu do noci kazdy vecer, jak vadna a neviem sa odtrhnut, konecne nejake infosky a spriaznene duse, ja nemam s kym o opke prehovorit, vie to len moj muz, cela rodina je proti, a moja zlata svokra by to neprezila, keby sa dozvedela, ze je zlaty synacik sa musi starat o 3 deti sam a nevesta si lezka so silikonmi .. Nastastie pre mna tak to vyslo ze ide v piatok na op platnicky, takze bude mimo provoz.. a nebude sa starat :) a mame to poviem az po, dufam ze to prezije...

sisente

Bimbi,

ja nemam nagor, ja mam ES :) presne to co ty budes mat... oni su nie velke, to na foto fak vyzera, su akurat, neboj sa toho, daj si ich, nebudes lutovat ;)

bimbi

xantipa
Dik, asi tu uz nie je, skusim sa jej to spytat zajtra.. Ja uz na to ledva vidim, citam to tu do noci kazdy vecer, jak vadna a neviem sa odtrhnut, konecne nejake infosky a spriaznene duse, ja nemam s kym o opke prehovorit, vie to len moj muz, cela rodina je proti, a moja zlata svokra by to neprezila, keby sa dozvedela, ze je zlaty synacik sa musi starat o 3 deti sam a nevesta si lezka so silikonmi .. Nastastie pre mna tak to vyslo ze ide v piatok na op platnicky, takze bude mimo provoz.. a nebude sa starat :) a mame to poviem az po, dufam ze to prezije...

Tia001

margareta123

dakujem, o chvilu sa zberamzmyt sa lebo dlhsie to nebudem moct heh : tak pekny vecer a hned ako budem moct vam napisem a samozrejme dam foto . Pekny vecer dievcata

margareta123

Tia

presne tak! obaja su vysoko profesionalni odbornici a obaja maju perfektne vysledky, takze mozes byt spokojna s vyberom kliniky, urcite to bude super :) drzim palce!

Tia001

margareta123

no sestricka mi nic dnes nevravela, ale co uz narobim aj dr. Kacmar je dobry tak uvidime kto tam bude :) mne je to v podstate jedno hlavne nech prezijem :D

margareta123

Tia

ahoj, mna operoval pred troma tyzdnami pan dr. Magdo, drzim silno palce! ale nechcem sirit paniku, ale dnes som tam bola na stehoch a Kajka z Chirmedu mi vravela, ze pan dr. Magdo mal uraz na lyzovacke, cize asi ta nebude operovat, mas to zajtra?