Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

baby,

tak už aj ja sa hlásim z druhého brehu.:) Chcem nesmierne poďakovať p. Doktorovi Červeňovi, je nielen úžasný plastický chirurg, ale aj neskutočný človek a muž. Veľmi mi pomohol a týmto mu patrí moja vďaka. A samozrejme nielen jemu, ale aj celému tímu sa chcem poďakovať za skvelý prístup a starostlivosť.

baby, tie, ktoré sa neviete rozhodnúť a stále zvažujete operatéra, ja Vám zo svojej skúsenosti doktora Čé môžem len odporúčať.

Inak som to zvládala celkom fajn, narkóza OK, bolesti sú, ale dá sa to vydržať. A zoznámila som sa tam s jednou fajn kočkou, ktorej doktorko spravil výstavné prsíčka-de luxe.:) Samozrejme, tie moje o nič nezaostávajú. :))

lilly1

Mery NR

ja som po opke 4 týždne, ale ešte sa mi nedá na boku spať,,, aj keď sa nachvílu dám na bok, tak cítim také nepríjemné ťahanie, takže sa vrátim späť na chrbát!
Tiež sa nemôžem dočkať, kedy už budem môcť ,,normálne" spať,,, musíme vydržať!!!

luciaaa1

bimbi

tiež to bola moja podmienka, aby mi bradavky "nepozerali" dole, to by ma mrzelo velmi, našťastie mi povedal že mam prsia vhodne aj na gule a bradavky mam pekne ako maju byť, aj do podprdy si ich davam vyššie nech sa mi dobre vytvaruju, nebolo by lepšie spraviť rekonštrukciu + vloženie implantatov? kamoške toto bude robiť, ale takuto naročnejšiu operaciu robí len v BB

luciaaa1

Ahojte, tak mna doktor červeň operoval v sobotu, včera som si už umyla sama vlasy, nič ma nebolí, neberiem žiadne lieky, kedže som mala predtým pod svalom, tak to zvladam super, klop klop klop...jedine som si ich pozrela den po a bola som zhrozena, mam gule a tym že som mala sťahovaciu podprdu + navyše aj obvaz tak som si zbadala obrovske ploske gule, včera už boli lepšie a dnes su podla mojich predstav, vystupili dopredu :-) som sa zlakla že som prešla z lepších na horšie :-)

sisente

Mery NR

mne sa po 10 dnoch ulavilo dost, takze po stehoch a od dvoch tyzdnov to bolo este lepsie a pri troch som uz na boku polihovala a den odo dna dlhsie a tak nejak po mesiaci som asi uz spavala v pohode na boku... a to ja som mala riadne bolesti po operacii

Mery NR

baby,
do kedy ma budú tieto noci takto bolieť?? cez deň už bolesti nemám, len ako keby svalovka, ale tie noci sú hrozné :-( viem, že som len týždeň po opke a chcem zázraky ale zaujímalo by ma ako ste na tom vy ostatné..
od koľkého týždňa ste už večer pri spaní necítili tie tlaky na prsia a kedy ste začali spať na boku? na českých fórach radia doktori až po 6 týždňoch, mne doky hovoril, že už po 2-3 týždňoch by sa dalo..
margareta123,
prsíčka ako lusk :-)

sisente

bimbi

tak, tak, ani sa nad tym nezamyslaj, nechaj na neho, ja som to vobec neriesila, ani ma to nenapadlo, budu krasne uvidis ;)

bimbi

Sorry nejak mi to skocilo este raz :)
Sisente,
mas ich fakt pekne spravene, ja uz ani nerozmyslam nad inymi impl., uz som ich aj zaplatila, len ma zaujima, ci dava znacku kazdej tu istu alen na poziadanie inu, al. podla povod.zakladu?
Mna len trosku rozhodilo, ze tu niekto pisal, vraj eurosil. sa najcastejsie vlnia..Ja som sa nad tym ani nezamyslala, ved dufam, vie co robi, ked ich tak preferuje..