Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

BABYmica09

no ja idem az 24.marca v Pezinku, takze sa nevidime :-( budem drzat palceky... neviem ci 400ml je vela... mna skor dostalo to ze mi povedal ze to budu 75D, a to su stvorky, nie? takze sok pre mna, ale pozitivny... lebo ja chcem len vyplnit a dvihnut co mi tehotenstvo stiahlo k zemi :-) ale presne viac ako menej :-)

BABYmica09

Gabuliacik:
idem 22- ho marca. Ja mam 165 cm a 50 kg, trosku sa obavam ze to bude moc, ale radsej viac ako menej:)) a tebe sa to zda vela tych 400 ml ?

gabuliacik

BABYmica09

kedy presne ides? datum? ja idem o tyzden este na jednu konzultaciu a tam si dohodneme presne kolko, lebo som naposledy bola z toho zmatena, tak hovoril ze nech si to necham prejst hlavou, a potom to dohodneme.. ale okolo 400 sme sa predbezne bavili... mam 165cm 61kg takze vraj to bude ok... necham si od neho poradit..

BABYmica09

gabuliacik:
Ahoj aj ja idem koncom marca, mozno sa tam stretneme:) kolko si ides davat?? ja 400 okruhle ES, ale ako tu niektore z vas pisu vysoky a stredny profil......to je co?? o tom sa doktor predo mnou nezmienil tak neviem. Ovplyvnuje to nejak vysku bradaviek alebo...???

gabuliacik

nellyy

dakujem, toto som potrebovala pocut :-)
tak verim ze to bude v pohode... vsetko mam nastavene tak, ze ani moju 3r dcerku nebudem mat doma, bude u nasich, takze budem vazne silno relaxovat, nech sa nenamaham...

nellyy

gabuliacik

Moja nechtárka nastúpila po 2 týždňoch bez problémov a ja som dnes 10 deň po opke a myslím,že už mi doma zahrabáva :)
Prvé dni sú o ničom, ale potom raketový skok a budeš ready....

gabuliacik

Katka

gratulujem, ja idem tiez k Cervenovi, na konci marca, ale uz by som to najradsej mala za sebou...

je to normalne? stale to mam v hlave.. mam strach z bolesti po opke a aj z toho ako naspat do prace... som totiz nechtova dizajnerka, takze ruky su stale v pohybe. budu mi stacit 2t po operacii kym sa dam trosku do poriadku? co myslite? velmi sa tesim z vasich pozitivnych prispevkov, pomaha mi to nejak ten moj strach ukludnovat...

Lucy1990

Katka54

Gratulujeeeem :-) ak mas foto po prevaze, tak si prosiime do galerky :-)

ronie

Dakujem velmi pekne, ja mam 170 cm a 52 kg, teraz s implantatmi 53 kg :-)))

ronie

Lucy 1990
tak som si ta pozerala v galerii a mas ich nadherné, to keby sa mu podarilo aj na mne tak by som bola strasne stastná. este sa mozem opytat na tvoju vysku a vahu. dakujem.