Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

mala by som jednu otazku, ako dlho sa nosí ta podprsenka?ja idem až na buduci víkend na kontrolu, to budu 2 týždne od operacie, dakujem :-)

leluska69

Gabuliacik
a aka je tvoja vyska a pod prsiami mas kolko?ja mam mat 410anatom a tiez trosku premyslam ci to nebude moc:)ci akurat...

drndula

Katka,

Gratulujem sexicaaaa a šup šup fotky som ba teba veľmi veľmi zvedava moje...ako to zvkadas a ako sa cítiš?kedy ideš ba stehy?ha mam kontrolu 29.ale asi pôjdeš skôr že?

drndula

Mery,

Ja mam vyše mesiaca po op a na boku spávam Uz minimálne týždeň takže myslím ze Uz sa dlho nebudeš trápiť,neboj,to spanie-nespanue na chrbte v noci si este živo pamätám...hlavu hore,bude lepsie kazdym dňom...

gabuliacik

BABYmica09:normalne si ma dostala do kludu. tiez mam stavy ze sa strasne bojim, ale chcem to, takze sa tesim na to ako to bude vyzerat.. tiez to uz chcem mat za sebou.. a v lete byt uz fit! idem sa odfotit teda

BABYmica09

Gabuliacik:
no odfot sa teraz pred operaciou, a fotky posli na galeria@zoznam.sk
a babenka co sa o to stara ti posle heslo aj nick do galerky.

BABYmica09

Gabuliacik: myslim ze 400 nie je ani malo ani moc :) cize to bude fajn, ved potom porovname navzajom v galerke :p
A bojis sa? Ja sa uz neviem dockat nech to mam za sebou, ale pred spanim vecer na mna pride taky divny strach, ale len vecer :)) neviem preco... tak drzim palce ved este dovtedy pokecame