Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

rita149

Dakujem :-) myslim ze ano :-) dnes som 10.den, tak som sa uz pekne sama poumyvala cela, aj vlasy a vecer ideme na veceru s muzom. Len neviem co si obleciem s tou sexi podprsenkou, asi rolak :-DDD

bimbi

Lucy 009
Dakujem za odpoved, si ma ukludnila, ze s tym vnut. stehom to robieva, na fotke vobec nevidno, ze si mala tiez takyto problem.. Ja som sa ho pytala ci by sa nemohol ten dvorec posunut operacne hned naraz teraz pri opke, ale on ze to robi naraz len ked je to velmi skarede, vo vynimoc. pripadoch, ze toto by malo stacit, ak nie ze to mozme urobit v buducn., tak dufam ze to bude ok..
Ja som bola dnes na odberoch, v ut. mam interne, dr, mi kazal poprobit si predoperacne vys. , mozu byt mesiac stare a sestricka mi kazala cakat na telefone, ak sa nieco uvolni, mi budu volat .. Ze ked nezvihnem ide dalsia na radu:))) takze neviem kedy pojdem ani kam, pytali sa ze ci je jedno, ci v Pk al. v BB a ja ze ano, hoci som z Ba a Pk by mi bol lepsi.. Myslite ze po opke zvladnem cestu z BB do BA ? Boli ste tak niekto?

gabuliacik

leluska
ved to aj ja :-) hej mne aj on hovoril ze mam stastie ze sa mu nieco uvolnilo, inak by som aj ja cakala niekolko mesiacov, ale tak v lete by som nesla... bud pred letom alebo po lete ako to mas ty...

luciaaa1

gabuliacik

dakujem :-) mam pocit, že aj prvy krat to bolo takto dlho, nevedela som, či sa niečo nezmenilo, musim si ju preprať, tak dufam že kym vyschne sadne aj ta stara

leluska69

gabuliacik
aj tak to mas super tak rychlo termin opky ja mam az september:(tak len dufam ze vydrzim cakat:/ miery mame skoro rovnake tak uz som zvedava na foto:)po.

gabuliacik

leluska
mna dal na 24.marca, tak dufam ze to plati.. ja som bola u neho na konzultacii pred 4-tyzdnami, buducu nedelu idem zas a potom uz pod noz... ale najradsej by som uz isla hned teraz :-)
ano k nemu sa vraj velmi dlho caka.. ale tak je zrejme fakt dobry ked toho tolko ma..

lucy009

Bimbi
ak nemas s kym pokecat a poradit sa tak potom toto forum je dobra volba,najdes tu odpoved pomaly na vsetko ;).Uplne ta chapem, lebo ja som tiez moc nemala s kym a toto forum mi dost pomohlo.
mne bol robeny tento vnutorny steh, nakolko mi bradavky kukali na brucho:))Dr.mi uchytil jednym stehom zlazu o sval a tym dorce trochu pozdvihol.
Ja som mala povodne navrhnute tiez ES 420 al. 450, ale som sa opytala dr.ci nie je velkost medzi 450 a 500 a povedal ze nie pri ES ale pri Nagoroch je 485,tak sme zvolili Nagor. Dr.robi s tymito dvoma znackami imlp.,ale prevazne ES. On tusim aj zasada v nejakej rade pre ES,tak zrejme preto automaticky navrhuje ES. Ale ono je to jedno podla mna su oboje rovnako dobre aj kvalitne.

leluska69

gabuliacik
Dr Cerven BB Novamed predbezne ale brala by som aj Pezinok ked by sa podarilo:)ale co sme tu cakatelky by sme brala kazda co najskorsi termin:D...