Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

nellyy

Teraz pozeram nove fotky a mne sa zda, ze su vacsie :-) a aj ta asymetria je mensia. Inak aj ja mam lavu bradavku trochu nizsie, ale to je skor tym, ze krivo stojim, ked sa pekne vystriem, tak sa to strati.

Lucy1990

rita149

Dakujem velmi pekne :-) s mensimi by som sa asi neuspokojila, ale ja som mala od zaciatku jasnu predstavu :-)

xantipa163

Dakujeem :-) a kdezeee pochytal :-) boji sa aby mi s nimi nieco neurobil, iba skusil ake su na dotyk po mojom donuteni :-D ale tesi sa z nich, samozrejme.

nellyy

Dakujem, neboj, este sa pomenia, ono je velka skoda, ze clovek nevidi dopredu ako to bude vyzerat...a ako s tou asymetriou? Uz lepsie?

xantipa163

Katka54
gratulujem. :-) Konecne to mas za sebou. Uvidis, ako sa teraz bude citit zdrava. :-)
Ja som pred opkou mala pocit, ze na mna lezie asi uplne kazda choroba, teraz, uz po, mi to je fuk, ci ochoriem, ci nie a nic mi nie je. Psychika je svina. :-)

nellyy

No baby už som sa aj ja som si dala dole podprdu a kukla, poslala som aj foto :)
Ale moje sklamanie zostalo....sú krpate....no čo už :(

Lucy1990

úplná šupa...krásne

xantipa163

Ja som sa este nesprchovala, musim pockat kym pride muz, sa na to fakt tesim, skusim aj tie vlasy zmyt, ja mam take zdrevenene ruky cele, ked ich dviham dohora.

rita149

Lucy1990

krasne faktna fotkach to tiez vydno ze su cim dalej krajsie, super ze si dala 515ml a hlavne ze sa tolko zmestilo, ale vobec nejsu vulgarne, krasen prirozene mi pridu!
na veceru daj kludne aj rolak, hlavne ze po vecery mozes byt aj bez neho :-))