drndula,
frflania som si len dnes vypočula, keď sme museli v takej fujavici a ešte s malým na kontrolu. prsia sú fajn, ľavé trošku upuchnuté :-( ale keď som ich uvidela prvý krát mi sánka padla, že ty kokos aké bomby!! ale potom som si ich doma obzerala a aj skúšala tričká a došla som na to, že počas tehu som ich mala ešte väčšie.
tenda1,
takže ešte aj po mesiaci budú bolesti chrbta? :-(
baby čo ste nemali dreny rez pod prsom, chcem sa vás niečo opýtať. vy ste mali tiež ranku takú opuchnutú? ja som skoro plakala keď som to u dokyho uvidela, strašne opuchnutá ranka. ževraj tam mám krv, čo sa po čase vstrebe. že to je bežné keď nie sú dreny,ale ja neviem. škoda, že tam nebol Očenáš, ten by ma upokojil, tomuto sa to nepodarilo. a keď som mu povedala, že som prvý týždeň aj upratovala bol zhrozený, že to som vôbec nemala, dúfam, že to nemám od toho a ozaj sa to vstrebe.
fotky hneď pošlem, len zpredu sú trošku také čudné,mám tam dosť hrubý leukoplast a opticky to tak deformuje prso, naživo je to úplne iné. a ešte jedno mám aj opuchnuté, takže pekné len budú, keď odpuchnú