Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tia001

Ahojte, poslala som foto z dneska a ak toto citaju z chirmedu tak im velmi pekne dakujem za to ze su :) a robia co robia lebo to robia dobre. Pekny vecr.

luciaaa1

Mery

mam leukoplast, ale staru jazvičku si vidim, ta je kusok nad novou a mala som aj dren a tam mam pod leukoplastom gazu a podtým mam tie modriny, na boku minimalne 20cm dlhú, na fotenie nič moc :-)))

Mery NR

ingrid05
ja od prvého dňa vstávam sama. mám taký ťah, čo som sa naučila ešte počas zotavovania po cisárskom. daj si jednu nohu hore a pod kolenom si tak skríž prsty a tak sa ťahaj hore, ale hlavne brušným svalstvom, ako keď robíš brušáky. vyskúšaj! neviem či som to zrozumiteľne opísala

Mery NR

luciaaa
a ty tam teraz leukoplast vôbec nemáš? lebo ja to mám prelepené a cez to to nie je vidieť, len tam na kontrole som to videla. v utorok o týždeň mám ísť opäť, to budem 2týždne po opke. nebudem sa namáhať a hádam sa mi tá krvná zrazenina dovtedy vstrebe. na počudovanie ja modrinky nemám. práve sa fotím, hneď posielam fotky zajacikovi :-)

ingrid 05

dievčatá, prosím vás ako si mám poradiť s tým vstávaním sama??? lebo od zajtra to už budem musieť zvládnuť bez pomoci, to budem tretí deň po opke

luciaaa1

Mery NR

ja som si dnes prsia obzerala, ale mam len 4dni od operacie a ja mam presne takto zatečený ten stary rez cez prsom, aj vystupenú tu jazvu a pritom bola tenulinka neviditelna, tiež som nechapala že prečo? ale teda v den operacie mi povedal, že pôjde pod ten stary rez, kedže daval väčšie a aby aj bradavky boli v spravnej vyške, a ja sa na fotenie vôbec necítim..

vy ste sa ked fotili prvy krat? ja som nakoniec mala na lavom prsníku dren, ale u mna bola komplikacia taka ista ako pri prvej operacii pred 5,5r mam problem s krvacanim a mam uplne cely bok fialovo bordovy podliaty krvou a prsia zospodu tiež, mne ešte potrva kym sa dam dokopy..

a kym sa dam dokopy priberiem minimalne 10kg, lebo vkuse niečo pojednam :-(

Mery NR

drndula,
frflania som si len dnes vypočula, keď sme museli v takej fujavici a ešte s malým na kontrolu. prsia sú fajn, ľavé trošku upuchnuté :-( ale keď som ich uvidela prvý krát mi sánka padla, že ty kokos aké bomby!! ale potom som si ich doma obzerala a aj skúšala tričká a došla som na to, že počas tehu som ich mala ešte väčšie.
tenda1,
takže ešte aj po mesiaci budú bolesti chrbta? :-(
baby čo ste nemali dreny rez pod prsom, chcem sa vás niečo opýtať. vy ste mali tiež ranku takú opuchnutú? ja som skoro plakala keď som to u dokyho uvidela, strašne opuchnutá ranka. ževraj tam mám krv, čo sa po čase vstrebe. že to je bežné keď nie sú dreny,ale ja neviem. škoda, že tam nebol Očenáš, ten by ma upokojil, tomuto sa to nepodarilo. a keď som mu povedala, že som prvý týždeň aj upratovala bol zhrozený, že to som vôbec nemala, dúfam, že to nemám od toho a ozaj sa to vstrebe.
fotky hneď pošlem, len zpredu sú trošku také čudné,mám tam dosť hrubý leukoplast a opticky to tak deformuje prso, naživo je to úplne iné. a ešte jedno mám aj opuchnuté, takže pekné len budú, keď odpuchnú