Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Bimbi,

A čo partner?máš podporu aspoň z tejto strany?Je to smutné se v treťom tisícroci majú ľudia negativny postoj voči tomuto druhu zákroku,Ved doba pokročila,menia sa pohľady na život...a nájdu sa tu medzi nami čo to odsudia,nemajú Preto pochopenie,ani sa o to nesnažia,ťažko môžu pochopiť človeka ktorý do toho ide,hlavne jeho pohnútky ktoré ho k tomu vedú,Ved drvivá väčšina nás žien podstúpila tento zákrok čo i len pi jednom dieťati keď telo dostane zabrať a zrazu sa cítime nesebavedomo, alebo tie čo príroda neobdarila tak práve preto SMELO do toho,splnit si svoj sen a premeniť ho na skutočnosť..držím palce,okolie ignoruj...; Je to celé o tebe a tvojich pocitoch))))

Mery NR

bimbi,
mala by som mať Bčko ale vo vnútri na vysačke to číslovanie je divoké, na každú krajinu iné: UK 34, E 90, F 90, I 3, D 75, USA 34 ale neviem s kadiaľ je, objednával mi ich Očenáš. na podprde vzadu mám VOE, vnútri na vysačke NUHA. je pravda, že biela sa ti bude hneď špiniť :-(

drndula

Xantipa,

Tak Uz vidím sr si sa s pooperačnou podprsenkou skamosila d ako si zo začiatku ju nerada nosila...Hihi,keď som ju nemala normálne ma boleli prsia,a cítila som ich váhu,preto sa v nej cítim najlepšie,prsia sa ani nepohnu,taký pocit istoty..

bimbi

Baby, to su fakt dobre spravy pre mna, ze uz po 2-3 tyz. budem moct relativne sama fungovat.. Ja zatial s mojou mamou nepocitam, ona nevie o opke nic a ked jej to potom poviem uvidime ako sa k tomu postavi.. Oni vsetci v mojom okoli maju k silikonom negat. postoj, tak to s nimi ani neriesim..
Mary NR
Aku velkost mas pooperac. podprdy? Mas ju zo siklienky? Ja som si objednavala, 75C , chcela som tiez ciernu a nemaju.. Na nete maju ciernu a bielu.. Ja bielu nechcem :(

xantipa163

Lucy1990
no tak aj ja to nejako citim, ze sa urvu. :-) Teraz som bola 2 hodky bez, navliekla som si ju naspat...no to je normalne ulava. A to som ju ako neznasala. :-)

Mery NR

bimbi, lucy, leluska, nela, xantipa
ďakujem za pochvalu, aj mne sa páčia. muž na to len, že jemu sa páčili tie moje. no čo už s ním, hlavne, že ja som spokojná, robila som si ich kvôli sebe.. už sa neviem dočkať kedy mi začnú mäknúť
baby, ja som sa dnes pýtala na to dvíhanie detičiek a že po 2-3 týždňoch sa už dá.

Lucy1990

bimbi

Ja ti poviem, ze ja uz malu zdvihnem odvcera a bolo to po velkom zvazeni, ale fakt sa na to citim, uz po 10 dni a to sa hovori ze mesiac nie....

bimbi

Mery NR
Musim ti prska pochvalit, krasne su uz tera su velmi prirodzene a sexi a to su len tyzdnove ;-)
Tenda
Prosim ta 8.2 si pisala, ze uz maleho zdvihnes a vies dat do auta, kolko to bolo po opke? Za aku dobu si zacala samoststne fungovat, bez pomoci? Dik

Lucy1990

xantipa163

Mna to bez podprdy netaha, skor mam pocit, ze mi odpadnu ked som bez nej :-))) ja bez nej vydrzim maximalne 10 minut a sup naspat :-) tesim sa na fotky ;-)