Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tia001

Ahojte, tak uz to mam za sebou , sialene to boli a strasne som unavena. Idem si lahnut a vecer si vas budem citat.

nela311

zajačik006
dakujem pekne, je dobré počuť aj iných názor...aj ked ja by som brala vačšie, mne sa zdajú malé ale to každej z nás sa vždy máli :)

gabuliacik

almagest

ja mam opku 24.marca v Pezinku, dr. Cerven. ale moja rodina tiez nie je za... priatel ten je uplne v pohode, ale sestra tiez nesuhlasi ako je to u teba.. no co uz, musi to prijat.. z okolia to malokto, teda skoro nikto nevie, iba baby v robote. strasne vela neg.nazorov v mojom okoli pocuvam. tak ale to si myslim ze su hlavne tí, ktorí nemaju pochopenie, preco do toho zena ide.. ze to nie je len o tom, mat velke "kozy". ale hlavne o tom, prinavratit si sebavedomie a dôstojnost..

almagest80

Gabuliacik
dakujem pekne. Asi clovek potrebuje stale nejake to povzbudive slovo ...mna podporuje manzel v tomto rozhodnuti ale co ma prekvapilo tak sestra a kamoska nie...a to ma dost odradza....teda viac sa bojim ale chceeem!
A ty ides kedy na operaciu?

gabuliacik

almagest
to o com pises je ozaj velmi ojedinele. strach je prirodzeny. ja sa tiez bojim, a myslim si ze to k tomu patri... ale stale myslim na to co pride potom ked to uz nebude boliet... ake to bude pekne.. drzim palceky..