Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

Ja mam fotky, len mi nejako nechce spolupracovat telefon s PC a fotak mi zblbol. Tak potom poslem.
A je to supeeer, moct sa komplet osprchovat. :-)
Inak aj Vas to tak tahalo, ked ste boli tie prve dni bez podprdy? Ja ako som sa tesila, kedy ju dam dole, tak teraz sa uz pomaly budem na nu aj tesit, je to taky lepsi pocit, ked tie prsia tak pevne drzi.

Lucy1990

Mery NR

Su super :-) mam pocit, ze tie prska sa menia a krasneju zo dna na den, takze sa este mas na co tesit :-)

drndula

Aj ja som zvedava na foto bez podprdy :-)

drndula

Mery,

Hodím čoby nie,odfotim a pošlem,...maknutie zacalo cca tyzden dozadu,Uz su prirodzenejšie o niečo...som veľmi spokojna

Tia001

nela311

Ahoj, no mal ma operovat dr. Magdo ale mal nejaky uraz (neviem presne co a ako nebudem zavadzat) ake maximalna spokojnost :) s dr. Kacmarom

externa

ahojte, mozte mi niekto poslat nove heslo do galerky? pisala som live-ale ta mi napisala ze uz to nespravuje. Chcela by som dat nove foto po 3 rokoch...:)
dik,martina1311@centrum.sk

nela311

Tia001
ahoj, aj ty si bola u doktora Kačmara že?Doktor ma naozaj zlaté ručičky, ja som u neho bola operovana pred 3 týždnami a som maximalne spokojná....takže aj ty môžeš byť len a len spokojná, lebo je to naozaj odborník...

Mery NR

drndula,
ďakujem pekne, aj mne sa páčia :-), len sú ešte tvrdé ako skaly. kedy ti začali mäknúť? ty tam nehodíš foto bez podprdy?
baby poraďte, kedy ste si začali dávať ten lioton gel, od ktorého týždňa?