Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

MeryNR
ahoj, ja som tri tyždne po opke, neboj to sa ti ešte pekne usadí a budu super, aj ked teraz su krásne...môžeš byť spokojna

bimbi

Mery NR
Podla mna lioton urcite 2tyz.po opke mozes, urcite na opuchy a podliatiny, na jazvy pokial su ranky nie, aj tak ked ich mas zalepene tak nic, ja by som to na jazvy dala az po odideni chrasticiek, najprv len repik2-3x denne.. Aka som ja mudra :-D ze?

zajacik_006

drndula
akurát nahadzujem fotky do galerky,ale tvoje neprišli. Tak mi ich ešte raz pošli,lebo mam tam od 3 dievčat,tak kým im nahodím,tak nech sú odoslané na mail aj tvoje:-)

Mery NR

bimbi,
Wobenzyn beriem a stačí z neho aj 4alebo5 kusov 3krát denne. to menšie 100ks balenie stálo 12 E, to sa ešte dá zacvakať. o tom Lioton gele som počula, lenže neviem či si ich môžem hneď na druhý týždeň natierať, a jazvy budem musieť mať takto prelepené ešte týždeň :-(

bimbi

Luciaaa1, mery NR a ostane baby po opke,
Tu na fore vela vela stran dozadu som vycitala ze na pooperac.opuch, modriny a podliatiny je velmi ucinne pouzivat aspon 2x denne Lioton gel, baby si tym natierali cele prsia a dokonca aj jazvy, vraj to velmi pomaha a prsia za 2-3 dni odpuchli, tak to mozete vyskusat no a plus Wobenzin 3x10 tb. urychluje hojenie a vstrebavanie po opke, len ten ide dost do penazi.. 200tb stoji okolo 35€..tak to mozte skusit

Mery NR

nely311,
pekné a veľme prirodzene pôsobia. koľko si po opke? ja som len týždeň, mám anatómy ale ešte majú taký silikónový look, hore sú také gulaté, dúfam, že sa mi pekne usadia a bude ako tvoje :-)