Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Majka 1910
Ja som mu na konzultacke povedala svoju predstavu, velkost aku by som chcela a doniesla som mu ukazat fotky, ake sa mi pacili, hned vedel ze to su baby ktore robil a ze su z fora, dolezite aby si mala podobny zaklad ako ta baba co sa ti pacia jej prsia.. Ak mas uple inu predstavu ako on navrhne, musite dospiet k nejakemu kompromisu, aby sa ti tam ta velkost kt. by si chcela aj zmestila.. A dolezite je ci si uz po detoch a kojeni al. nie..

bimbi

Lucy 009
Ja som ochotna ist aj do BB aj ked je ta cesta navyse+ to tam stoji cca o 300€ viac ako v Pk ale to mi stoji za to ak by to bolo skor.. Kazdym dnom mam dostat menzes, tak dufam, ze sa mi ozvu az po nom.. Inak doktor mi hovoril, ze nerobia iba prve dva dni menzesu, potom uz sa da.. vysl. krvi mam ok, len malo zeleza, dufam ze ten internista to uzavrie..
4Pegy4
Ides vo stvrtok? Tak vela stastia, budeme na teba mysliet a drzat palce!!!

bimbi

Nellyy
Mne pridu super, k tvojej postave akurat, ci ty si mala skor predstavu ako ma lucy 1990? Ja by som take brala, neviem ake budu na mne moje.. Aku mas velkost implantatov a su anatomy?

LucyD

Prosím vás nemáte niektorá skúsenosti z Mur. Hederom? V oblasti zväčšenia a modelácie. Prosím podelte sa o skúsenosti.. ďakujem

sisente

gabuliacik

som tiez nechtarka a nastupila som presne na 12sty den do prace, ale som mala len jednu, dalsi den dve a potom uz normalka. ja som to zvladala horsie, mam rez pod pazuchou a mala som prvych 10 dni riadne bolesti a tak mi to, co mi inokedy trvalo hodinku a pol- nove nechty, tak sa mi to predlzilo o cca 30 minut, lebo to pilnikovanie bolo pomalsie, nemozes to robit hned ako predtym, teda aspon ja... asi az po mesiaci som sa dopracovala spat k hodine a pol :)

4pegy4

xantipa163

moj manžel tu nie stresuje, možno s toho budem mať nervy aj ja :D zajtra už budem konečne po opke a dufam že bude všetko ok.

Majka1910

Ahojte,
tak ja konecne v piatok idem na konzultaciu. Uz sa tesim, co vsetko sa podozvedam.
Ale vobec nemam predstavu ake prsia si mam dat. Len viem, ze chcem, aby vyzerali prirodzene. Poradi mi doktor aj velkost aj typ - gulate alebo anatomy?

Mery NR

zajtra o 11stej konečne uvidím svoje krásavice, tuším sa teším viac ako na opku :-) hneď ako prídem domov sa pofotím a pošlem