Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

almagest80

Ahojte, som tu nova a chystam sa 12.3. v BB na zvacsenie a bojim sa aby to dobre dopadlo. Vraj budem mat 330 Arion. Ja sa iba bojim aby som nemala taku zlu reakciu a nemuseli mi ich po tom vsetkom trapeni vybrat a nebudem mat nic, iba bolesti z toho...ale nestava sa to tak casto, ze?

ingrid 05

ahojte dievčatá, som druhý deň po opke... všetko je fajn až na ten nešťastný chrbát :( keď sedím, chodím po byte je fajn, len keď si ľahnem je to peklo... to ani nie je bolesť ale ukrutné pálenie chrbta... a chcela som sa opýtať, že kedy sa dokážem sama zodvihnúť z postele, ľahnúť nemám problém iba vstať :( poradíte mi nejaký trik, prosím...

tenda1

Mery NR

no ja som 5 týždeň po a spím skoro celú noc na chrbáte , len sem tam sa zbadám , že som na miernom boku :-) . Ja som to mala ako Ty , taká svalovica ale tlak keď vstávam cítim ešte stále , ale nie už taký veľký.
A aj mňa bolel z operácie najviac chrbát :-)

Tak asi to chce svoj čas :-)

nellyy

Baby ďakujem krásne za povzbudenie :)

Mám 375ml. nagor cogel a pod prsiami 72cm.

Lucy1990

Ako si sa cítila keď si si 1x dávala dole pred kúpaním dole lepky z rany???
Ja katastrofa... nevadí keď som si chytala prsia?? Potom ma celú noc boleli

tenda1

katka54

katuška gratulujem a tešim sa s Tebou :-)Potom daj fotečky , nech sa aj my pokocháme :-)

Inak sa nám to tu pekne rozrastá baby , však?

drndula

MeryNR,

Dnes máš kontrolu že?tak pofot krásavice a sem s nimi,som zvedavá,či pi tomto výsledky bude manžel este vôbec rozmýšľať nadtym ze bude frflat ..;)))

drndula

Majka1990,

No podľa tvojej predstavy ti dr.navrhne,otázne je že či si za veľké,menšie prska,to ti navrhne aj podľa tvojej postavy,hrudníka,ked chceš prirodzene a aj aky máš zaklad,preto aj ti navrhne či mozes mať okrúhle alebo anatomy ale Ved všetko sa v .piatok dozvies....;))

drndula

4 pegy4,

Nemaj strach,veď ideš Uz po druhykrat,tak vieš čo to obnáša,navyše dr.vravel ze druhé zväčšovanie nebolí rak ako prvé,Uz len Preto ju som bola kľudna...Hihi,zajtra držím palce..;))))

bimbi

A ano doktor ti sam povie, co by ti dal ci gulate al. anatomy aj velkost a podla mna to ma v oku a vie najlepsie.. Ty mu povedz ci to chces prirodzene al. napadne, aby bolo vidiet ze su robene- niekomu sa to paci