Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Katka 54
Super, ze to mas za sebou, gratulujem, som zvedava na foto
Baby
Jedna pooperc.podprda mi bude malo? Ved stoji 53€, no za dve dat kilecko to dost... Ja som rozmyslala, ze v ruke preperiem, supnem do susicky a dam naspat.. Ci zle rozmyslam? Poradte mi, inac biela farba je najhorsia na udrzbu :(
Xantipa
A tu klasicku si si zobrala? Ja sa aj bojim ci mi nedal velmi velke cislo: mam mat po opke 92 cez prsia a dal mi 75C, nebude mi velka? Som myslela, ze by mali byt v nej natesno aby to dobre drzalo

luciaaa1

bimbi

aj naš maly bol hopa nonstop a teraz ako ho nemôžem naťahovať tak sa ani našťastie nepyta, papame na sedačke, tam si vie vyliezť sam..naš tato ma toho viac než dosť, je mi ho luto, mala som slubenu 100% pomoc aspon prvy týžden ale mam tak 80% :-) ale da sa to, včera som varila, nahodila umyvačku, ale potom ma to pobolieva, ked musiš zvladnuť, zvladneš neboj :-) tak ako ste to pisali vy mne :-) ja sa len bojim aby som si niečo nepokazila, porazilo by ma keby som musela na reop.

gossip_girl

Katka,
tesim sa s tebou velmi :) uz sa tak tesim ked ja budem takto, ale ja mam este kopu casu, aspon sa budem viac tesit, aj ked si asi moc neuzijem leto...Som velmi zvadava. Nakoniec si nechala vsetko tak ze? 305 ml eurosilikon stredny profil? Ja uvazujem tiez o strednom asi. Tak budem tu cihat, setri sa hlavne

xantipa163

bimbi
Cerven nam dava pooperacnu-anatomicky tvarovanu a tu maju len v bielej. Ja som si bola kupovat v Siklienke este jednu, tiez som chcela ciernu, ale maju len tu klasicku, nie tvarovanu. Zas tato tvarovana je strihana tak, aby to pekne tie prsia drzalo v nejakom normalnom tvare.

Katka54

Baby - drndula, tenda, xantipa, Lucy, jazz, gabuliacik a ostatné..veľmi pekne ďakujem, veľmi sa teším aj ja, že už to mám za sebou. Celkom som prekvapená ako znášam bolesť, od prvého dňa som relatívne samostatná, bolesť sa dá vydržať, naozaj taká silnejšia svalovka a v noci tiež spím v pohode bez liekov. Ale flector si dávam tak 2x denne - na obed a večer. Vydržala by som to aj bez liekov, ale zbytočne nestresujem organizmus bolesťou..

A zajacikovi som poslala aj prvú fotku z prevazu necelých 24 hod. po operácii. Sú tam síce ešte opuchnuté, ale vyzerajú už teraz pekne.:)

bimbi

Drndula
Nastastie manzel je v pohode, povedal, ze ked to chcem nech idem do toho, ale ze jemu sa moje pacia aj bez opky, ale.. vsak sa vidim v zrkadle..
On podla mna nevie co ho caka az ma bude aspon prvy tyzden musiet uplne zastupit.. skoro odpadol ked sme cakali v PK v cakarni a prave prepustali babu po opke domov, ked ju videl ako zhrbena kracala.." ze ty kokos to takto boli?" :-DDD
Najradsej by som bola ak to zvladnem len s muzovou pomocou, len u nas je narocna aj logistika- 3deti, dve porozvazat do skoly, poobede pozbierat kazdy v inej skole a inokedy konci+ kruzky plus ten najmensi 23 mesacny miluje byt " hopa".. No ma smolu:-(
Ale ako to tu niektora povedala: ked nieco velmi chcem viem si to zariadit.. Nejako to vsetci prezijeme :-)

drndula

Baby,

Ten Flector Je super,bude stačiť od bolesti iba ten,žiadne Ibalginy,Novalginy už netreba,len opatrne s ním,nemal by sa brať dlhodobo,Je to veľmi silny liek...aj keď chápem že pri bolestiach človek by zjedol všetko možné a v akejkoľvek dávke,len aby bolesti prešli...
Da sa kúpiť aj bez receptu v lekární,ja som ho kúpila tak,ale dá sa aj predpísať..

Mery NR

Petulielienka,
ten Flector ti na bolesť úplne stačí, nekupuj si nič iné a nemusíš ho brať pravidelne 3 krát za deň ale len keď budeš cítiť bolesť. ja som si ho dávala možno len prvý a druhý deň 3x, potom len na noc. a bolesti sa neboj, ja som tiež poserko, už len keď ma hrdlo škrabe zomieram a vydržala som. ten Flector robí zázraky, uvidíš, ja ho mám doma v lekárničke stále :-)

Petulielienka

MerryNR
Aj ja sa pripájam,krásne ich máš,môžeš byť spokojná!! :-)

Baby ja Vám tak zááávidim že už máte PO,ja sa tak hrozne bojím,ani nie tak tej opky ale toho čo bude po,ja som hrozne zlý pacient a bolesti znášam zle =D
Inak tie čo ste brali ten Flector rapid; to sa berie 3 krát denne? Nieje to nejak utlmujúce? Teda či sa chce z toho spať alebo tak...či nebudem nejak malátna keď to je len na recept..a brali ste k tomu aj niečo iné ako napríklad.Ibalgin,Novalgin atd či to sa nesmie?