Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

katka54,

serus no teeeeda, super ich mas...krasne...dalsi super vytvor z dielne p. dr. Čé..len nech to nevidi ex-zblazni sa....:PP

drndula

zajacik006,

posielala som ti vcera ten mail s fotkami, boli tri,prisla ti len jedna?dnes mas odomna opat nieco v schranke,baby chceli nieco naholo, tak som to dnes cvaklaaa..:D

xantipa163

Katka54
sú ukážkové, krasne, sumerne, pevne, prirodzene, tusím také podobne ma davidoff.
Gratulujem ešte raz. :-)))

Mery NR

baby, písali ste, že vám po narkóze meškali krámy, ja na rozdiel od vás som ich dostala o 2 týždne skôr. už aspoň viem, prečo ma 3. deň tak nenormálne bolia bradavky, doteraz som to nikdy nemala.
bimbi,
aj ja mám len jednu a ani ma nenapadne druhú si kúpiť. radšej si odlož peniažky na krajšie podprdy, budeš ich potrebovať :-)
katka54,
ceckaňa vitaj medzi nami :-)

gossip_girl

rita,

a tebe sa zdaju male? boze mne sa tak pacili v tych nevystuzenych a hlavne v tych plavkach co mas take farebne cez ne. No na tych kde mas asi vystuzenu sa mi zdaju teda poriadne bomby :) A to ja chcem ist do mensich teda, uvazujem ze aspon profil mensi..

rita149

bimbi

ja som dva mesiace po opke a tiež mam bielu tvarovanu a len jednu.Je pravda ze biela je naročna farba, ale ja ju dam do pracky a ona je zachvilocku sucha.zatial sa vzdy osprchujem som chvilku bez nej a už je sucha. Da sa to zvladnut, nekupuj si dve je to zbytočne.

luciaaa1

bimbi

možno niekomu jedna stačí, mne žial nie, lutujem, že som ju neporiešila hned naraz pri objednavke prvej :-(