Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

lilabmw
tak ty tu asi budeš prvá,ktorej dá dr.Očenáš okrúhle implantáty. A tými veľkosťami budeš mať 3 ak nie 4 prsia. Ja pri 330ml nosím 70D podprdy a jednu dokonca 70E.

lilabmw

Ahojte baby takze 21.03 idem na opku k dr.Očenasovi mate niekto skusenosti?Gulate Mentor vysoky profil 375 alebo 400 ml obejdnal a uvidia pri operacii co sa mi tam vojde vlastne.Som dost drobna snad mi to take aspon velke trojky spravi.MA niekto foto vysku 165cm a take implantaty?

zajacik_006

drndula
do teraz stále nič a to mi kámoška posielala práve na ten mail naschvál svoje fotky,len tak,či mi to prejde. Skúšaj zlatko:-),pokiaľ to nepride.

Katka54

gabuliacik,

stredný profil ide viac do strán, prsia sú také "mackatejšie" a vysoký profil urobí prská viac dopredu..

drndula,

inak mne už prišli aj podprsky z bonprixu. Vyzerajú fajn, len košíky sú o niečo väčšie ako tie z HM. Tie z HM sú viac vykrojené, tak dúfam, že nebudú tieto z bonprixu vytŕčať spod trička. Tebe ešte neprišli? Mohla by si potom dať fotku s nimi. :)

Katka54

gossip girl,

áno, nechala som všetko presne tak ako mi to navrhol doktor. A dobre som urobila, naozaj som s výsledkom spokojná.. Predsa, on je odborník a má to v oku. I keď oni sa mi zrejme ešte dosť pomenia, odpuchnú, povolí sval, vytvarujú sa, ale už to čo som videla na druhý deň sa mi veľmi páčilo. :)

xantipa, drndula, bimbi,

ďakujem, ste zlaté. :) Myslím, že všetky "Červeňovky" sa môžu pýšiť prirodzene vyzerajúcim poprsím. Tým nechcem uraziť ostatné baby, určite aj iní operatéri vyčarovali svojim dievčatám úsmev na tvári, ale ako som už písala, vzhľadom k mojej osobnej skúsenosti, ja nedám na doktorka Červeňa dopustiť, takže je pre mňa jednotkou.:) Empatický, charizmatický, inteligentný človek..

Mery NR,

a ty si tiež ten prípad, že môžeš hrdo mať natiahnutý úsmev od ucha k uchu..:))

drndula

kočky,

je zbytocne podla mna kupovat dve pooperacne podprsenky, staci vam jedna, a to ze je biela, je sice horsie, elbo sa rychlo spini, mam pocit ze svoju by osm mohla prat kazde tri dni,a aj periem, ale na tu chvilu co ju operiete (uz mozete vetrat na chvilu po vybrati stehov) a date vysusit to stihate v pohode...

drndula

zajacik006,

pardon styri kusy budu tie z dnesneho dna,keby cosi, daj vediet..paaaa a diiiky za expresne dodanie mojho tovaru :D

drndula

zajacik,

odoslala som tie zvysne dve, co ti neprisli a aj posielam tri z dneska..keby cosi napis,nechapem,preco nepridu vsetky....hmm...:D

xantipa163

bimbi
ja som kupovala aj tu druhu tvarovanu.
Ale ja som musela, lebo doktor na konzultacke nejako zle nameral obvod, rsp. som mozno trochu schudla do opky. Povodne som mala 80B a bola som si pre 75C a sedi omnoho lepsie.